Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 körüli nők nem kíváncsiak milyen lehet az együttlét egy huszonéves fiatalemberrel?
dehogy nem kíváncsiak. Én személy szerint csak fiatal srácokkal szexelek
47/N
Kedves 5-os, csak informatíve írom, hogy te is voltál "olyan szerencsétlen szar", ahogy írtad. Buta vagy és kész, csak azért lemondani valakit, mert fiatal. Attol, hogy te már vén vagy, még a fiatal is ember. Képzeld, te sem oreg ostobának szulettél, hanem csupasz seggel csecsemonek, ahogy a huszonévesek...
A kerdesre lehet rendesen is válaszolni, mondjuk, hogy nem, mert az oregebb ferfiak tapasztaltabbak és az jon be. Ez a legrondább dolog, leszidni valakit csak azért, mert o még fiatalabb... Utána majd ha vén nyanya leszel, ne csodálkozz, hogy lekopkodnek a fiatalok. Majd akkor elvárod, hogy tiszteljenek meg segítsenek? Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten.
Udv.
27F
Én szeretem a fiatal fiúkat, sok korombeli nőt ismerek,akik szintén.
40/F
Tudom milyen,mivel voltam huszonéves.
De azért még kívàncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!