Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek havi egy alkalom együttlét kevés egy fiatal huszonéves párnál, akik még egy éve sincsenek együtt?
Figyelt kérdés
Függetlenül attól, hogy ő nekik ez jó-e így. Csak maga a számadat.2015. jan. 26. 20:39
2/15 anonim válasza:
bőven kevés, nekem napi 4-5 az, ami jólesik
mi pont egy éve vagyunk együtt
24L
3/15 anonim válasza:
Ha nekik jó, akkor mégis mit számít, hogy én mit gondolok?
4/15 RRR válasza:
az még napi szinten is k.kevés
öregebb párnál is:DDD
5/15 anonim válasza:
az lényeg, nekik hogy jó, de elég nyugdíjas az tény
6/15 anonim válasza:
3-asnak teljesen igaza van. Ha nekik jó nem mindegy ki mit gondol.
7/15 anonim válasza:
Havi 1 alkalom?lehet h most jonak tünik aztan 10 ev mulva meg aztveszitek eszre h szex mentes kapcsolatban eltek aztan kefeltek füvel faval felre mert nincs eleg intimitas.A testnek leleknek szüksege van sz effajta dologra.Mindenkepp beszeljetek rola!!ez nem lesz igy hosszu kapcsolat!
8/15 Ketseg2017 válasza:
Nagyon kevés... :(
Én nem birnám.
21 l
9/15 anonim válasza:
Ha csak havonta 1szer találkoznak vagy beteg egyikük fizikailag úgy megértem.
10/15 anonim válasza:
Én a kapcsolataim kezdetén (1-2 év) naponta vagy kétnaponta szexeltem, havi egy együttlét az nem is kapcsolat, csak ritkán összejárnak szexelni.
Volt időszak az életemben, amikor többesszex is gyakrabban volt az életemben, mint havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!