Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác elveszti a szüzességét egy lánnyal (aki akkor a barátnője volt), meddig fog még kötődést érezni iránta?
nm tudom
még idáig nem jutottunk el a beszélgetésben
Érdekes dolog ez...én akivel először lefeküdtem, szintén szűz volt. 5 évig jártunk, és miután szakítottunk 1,5 évig nem beszéltünk...aztán egy buliban találkoztunk, összegabalyodtunk, és újra lefeküdtünk...előjöttek az érzések, a testünk tudta mi a jó a másiknak, furcsa volt, idegen is kicsit, de mégis nagyon jó...ezt megismételtük párszor, de aztán a sarkamra álltam, és közöltem vele, hogy ezt be kell fejeznünk...a kapcsolat újrakezdése nem működne, ennek meg önmagában nincs semmi értelme...
Befejeztük...ő azóta összejött egy csajszival 2 éve vannak együtt, és fél éve részegen felhívott, és elpanaszolta, hogy nem jó a szex a csajjal, sőt igazából senkivel nem volt olyan jó, mint velem, és tudja, hogy szánalmas kérés, de legalább telefon szexelnék e vele, csak most az egyszer...mondtam, hogy nem...és, hogy hagyjon békén...azóta nem beszéltünk (csak boldog szülinap köszöntés volt). Szóval nem tudom kinél meddig tart ez a kötődés...ő idén 28 lesz, és 18 éves volt, mikor lefeküdtünk...ez 10 év...
Szerintem itt a szerelem a mérvadó...hogy szerelemből feküdt e le azzal lánnyal, és hogy beléd szerelmes e.
Mert, ha beléd szerelmes, akkor nem gondol a másik lányra "úgy"
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!