Ciki egy srác számára, ha egy egy éjszakás kalandban veszti el a szüzességét, nem pedig komoly kapcsolatban, de mondjuk 19 évesen?
Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 21:41
2/11 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy srác vagy vagy csaj, az első alkalmat olyannal érdemes átélni, akit tényleg szeretsz.
3/11 anonim válasza:
Nem, nő létemre én is egyéjszakásban veszetettem el. Nem gáz, én nem bántam meg. :)
4/11 anonim válasza:
Nem, ha nem teszi nagyon alacsonyra a lécet. Egy jól kinéző, ápolt, de másban nem túl értékes csaj már bőven jó.
5/11 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, hogy komoly kapcsolatban vesztem el mivel már volt nem egy, csak éppen mind dobott pár hónap után és ugye addig meg nem volt rá esélyem mert nem akarták...
2014. jún. 5. 21:59
6/11 anonim válasza:
A jelenlegi barátom tőlem vesztette el, 2 és fél éve, pedig ő sem volt mai gyerek már akkor sem. Nem sietett sehova, életünk legnagyobb ajándékát adtuk egymásnak.
7/11 anonim válasza:
mindenki bäszik a te szüzességedre, már bocsánat!
ez a te dolgod! ha szerinted gáz, akkor ne csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!