Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha találkoznátok egy ilyen kaliberű nővel akkor komoly vagy egy egy éjszakás kalandot szeretnétek?
(Ez a kérdező linkje, helyesen, kattinthatóan.)
Nem könnyű kérdés; nagyon attraktív a hölgy, azonban a személyiségét is fontos lenne megismerni, hogy igazán dönteni tudjak.
Persze így első blikkre az egyéjszakás kaland még jó, hogy jöhetene... :P
hát ha egy normális, nem nyafizos kis plázap**sa csaj akkor
hosszabb távra de han me akkro max 1 éjszaka
Hát így első ránézésre nem épp az jutott eszembe, hogy milyen jól ellennénk 60 évesen, az unokákat terelgetve. :D
De ahhoz, hogy valaki elgondolkodjon egy komoly kapcsolat létesítésén, meg kell ismernie az embert, akivel tervezné.
Tehát szerintem olyan nincs, hogy első ránézésre eldöntöm, hogy na ezzel komoly kapcsolatot szeretnék...
Szerintem ő pénzért szolgáltat.
Ha nem, akkor erre készül.
Christina Haritaki a modell neve. Miután utána kerestem és több képet is láttam róla a válaszom egyértelműen igen. :)
Viszont, nem biztos ugyan hogy jól gondolom, de az a vélekedésem, hogy a kérdezőt az érdekelte volna, hogy első ránézésre, az a benyomás, amit az a bizonyos kép kelt, mit ébreszt bennünk férfiakban. Ha elvonatkoztatok mindentől, és megpróbálok őszinte lenni, akkor a stílusa, amit fel kellett venni a provokatív szándékú kép elkészítéséért túlságosan vadnak mutatja, a szem mélyebb vizsgálata viszont nekem ennél valamivel szolidabb lelket árul el. Így talán hangsúlyozom talán első ránézésre is eltudnék képzelni többet is, de nagyobb valószínűség szerint nem mernék kezdeményezni nála. Ha ennek ellenére valami mégis kialakulna, azaz ő kezdeményezne vagy nem tudom, akkor minden további nélkül belemennék. Amúgy a kép korántsem nyafogós hatást kelt, inkább vagány mindent bevállalós, inkább fiús lányt takar szerintem.
Szóval nekem akár tartós kapcsaolat is lehetne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!