Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy srác elveszti a szüzess...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác elveszti a szüzességét egy lánnyal (aki akkor a barátnője volt), meddig fog még kötődést érezni iránta?

Figyelt kérdés
Mi már hónapok óta együtt vagyunk és imádjuk egymást, de nem tudom, hogy érez-e még esetleg a lány iránt valamiféle kötődést, mert vele volt először..(mi még nem voltunk együtt)

2015. jan. 6. 02:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, belém szerelmes! :D
2015. jan. 6. 03:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Van egy másik példám is...van egy srác, akinek én vettem el anno a szüzességét (ő fiatalabb nálam 3 évvel, és nem jártunk, csak szex volt) ha ő épp nincs kapcsolatban, bármikor felhívhatom, hogy "összefussunk egy randira" ő is kapható bármire, de részéről nem olyan a "kötődés", mint a volt barátom részéről, mert közte és köztem sosem volt szerelem...szóval szerintem tényleg az érzelmek számítanak. Imádjátok egymást, vagy szerelmesek vagytok? :)

/előző voltam/

2015. jan. 6. 03:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Imádjuk egymást nagyon! :)
2015. jan. 6. 03:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Imádjuk egymást nagyon :)
2015. jan. 6. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!