Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit reagálnátok, ha a párotok anális izgatásra vágyna? (Ti neki, nem ő nektek)
Csak kíváncsiságból: egész konkrétan mire gondolsz?
Nekem kifejezetten bejönne, ha időnként a pasié lenne a befogadó szerep, nem tudom megmagyarázni, hogy pontosan miért, talán bensőségesnek érzem ezt a fajta kölcsönösséget, adok-kapokot, hogy mindketten ugyanannyira ki vagyunk szolgáltatva egymásnak, mégsem akarunk visszaélni a másik feletti hatalmunkkal. Gyakorlatilag bármit bevállalnék, ujjal (nagyon szívesen részesíteném prosztatamasszázsban), nyelvvel, vagy belé is hatolnék akár, attól függ, hogy ő mit és hogyan szeretne. Örülök, ha aktívan tehetek azért, hogy a másiknak (pláne a páromnak) jó legyen.
Elnézést, ha esetleg beteg állatnak tűnök.:D
20/L
Én simogatom csak alul és közben a heréit masszírozgatom néma csendben élvezkedik, utána megfordítom, tehetetlen és csak meglovaglom... olyat szokott élvezni.
De dildóval nem csinálnám, se nem nyalnám ott, max a golyóit, azt szoktam is. Ujjal igen, az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!