Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit reagálnátok, ha a pasi, akivel jártok szégyenkezve bevallaná, hogy sok évvel ezelőtt sráccal is kipróbálta a szexet? Hűséges lenne hozzátok, de a múltban kipróbált ezt-azt.
Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 11:13
1/16 anonim válasza:
Szégyenkezve? Engem eléggé zavarna a dolog, mivel egy felnőtt embertől azt várom, hogy vállalja a felelősséget a régi döntéseiért, és ne szégyenkezzen miattuk, ha már ennyire kíváncsi volt. Ha biszex lenne valóban, nekem nem kéne.
2/16 A kérdező kommentje:
Igen, sok lány így lenne vele. Kidobná ezért a pasiját. fiúját.
2015. dec. 5. 11:19
3/16 anonim válasza:
Örülnék neki, több okból is.
Egyrészt mert van hozzám olyan bizalma, hogy ezt elmondja.
Másrészt azért, mert kipróbálta, megtapasztalta azt, ami izgatja, lehiggadt, nem mellettem fog próbálkozni.
Aztán még azért is, mert ebből lejön, hogy előítéletektől és tabuktól mentes a gondolkodása, nyitott, rugalmas a szexben.
Végül azért is örülnék, mert ő biztos nem fog megbotránkozni azon, hogy én is kipróbáltam ezt-azt.
5/16 A kérdező kommentje:
Pozitív álláspontok is vannak. :)
2015. dec. 5. 11:28
6/16 anonim válasza:
Engem sem zavarna, még izgatna is.
7/16 anonim válasza:
Én a mostani pàrommal megbeszéltem hogy ha valamelyikünknek valaha leküzdhetetlen vágya lenne hogy a sajàt nemével szexeljen, akkor valószínűleg megengednénk egymásnak. Azèrt valószínűpeg, mert azèrt nyilvàn nagyon nehéz lenne hogy túltegyük magumkat a gondolaton , hogy màssal vagyunk, ugyanaklor mindkettőnkben vannal bizonyos hajlamok és tisztában vagyunk vele hogg ez olyan amit nem tudunk egymásnak megadni. És mivel egy èletünk van....szóval mi ezt nyiltan kibeszèltük, ìgy aztàn a fent leìrt szitu sem ràzna meg különösebben, inkàbb örülnèk hogy ilyen bizalmas a kapcsolatunk. Ha tèbylegesen biszex lenne a sràc akkor nem tudom mit csinàlnèk. Valószìnűleg rà bìznám a döntést, mivel èn nem tudom eldönteni hogy neki mennyire fontos a fiúkkal valò szex az èletében.ha valòban velem akarna lenni ès nem lenne boldogtalan attól ogy nem lehet fiúkkal rendszeresen, akkor szerintrm vele maradnék. De maga a tèny hogy kipróbàlta inkàbb izgatna mint zavarna
8/16 anonim válasza:
Én srác vagyok, kipróbáltam ezt-azt a múltban, nem szégyellem. Azért van a fiatalkor, hogy az ember ilyenkor éljen. Hogy voltam több évvel ezelőtt sráccal, eddig egy barátnőm sem zavarta, hiszen egy érett nő tudja, hogy semmit nem jelent az, hogy valaki kivel szexelt már, hanem az a fő, ahogy az adott kapcsolatban viselkedik. És egyik sem gondolt arra, hogy én esetleg megcsalom őt egy pasival, fel sem merült bennük.
9/16 anonim válasza:
Valószínűleg berángatnám az ágyba, mert eléggé felizgatna a dolog.
10/16 anonim válasza:
Nem zavarna. Örülnék, hogy beavatott, még fel is izgatna a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!