Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit reagálnátok, ha a pasi, akivel jártok szégyenkezve bevallaná, hogy sok évvel ezelőtt sráccal is kipróbálta a szexet? Hűséges lenne hozzátok, de a múltban kipróbált ezt-azt.

Figyelt kérdés

2015. dec. 5. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
örülnék meg minden de azért legyenek mocskos kis titkai a multból,nem csak én legyek egyedül akinek vannak pillantai (napjai)amiket jobb lenne elfelejteni.
2015. dec. 7. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Vagyis egy pasi hozzaert az anuszahoz? FHUJJJ. Ha mar csavo akkor viselkedjen is csavokent. Ez undorito. Nekem egy pasi kell akinek van dominanciaja nem egy felig meleg csavo.
2016. aug. 28. 23:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Vegyesen fogadnám. Nem zavar(na) mert én is próbáltam lánnyal de most panaszkodik, vagy dicsekedik? Mindenesetre részletesen elmeséltetném vele, minden pillanatát. :-) A múlt a mienk. Bármennyire tiltakozunk is nem tudjuk megtagadni! Nem annak hanem a mának és a jövőnek kell élni. Kipróbálta. Te nem próbáltál ki ezt-azt? Ha igen leszűrted belőle a tanulságot és tovább léptél. Nem kell megbélyegezni senkit se.Vannak ennél súlyosabb titkok is.
2016. aug. 29. 09:51
 14/16 anonim ***** válasza:

A multja az övé azt csinál vele amit akar...örülnék, hogy az ilyen titkát is megosztotta velem.

Talán még a részletek is érdekelnének.

Nem hagynám el,mert ami volt az elmult.

Ui:Nem hiszem,hogy én megosztánám vele a multam sexualitásal kapcsolatos részeit.

2016. aug. 29. 10:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Engem abszolút nem érdekelne, nem zavarna. Örülnék neki, hogy bízik annyira bennem, hogy elmondja.

Azt, hogy szégyenkezik miatta vagy sem, azt pedig saját magával kell leboxolnia.

2016. aug. 29. 10:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Én örülnék, hogy elmondta. Kicsit izgatna is, de leginkább örülnék a bizalomnak:)
2018. szept. 4. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!