Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit reagálnátok, ha a pasi, akivel jártok szégyenkezve bevallaná, hogy sok évvel ezelőtt sráccal is kipróbálta a szexet? Hűséges lenne hozzátok, de a múltban kipróbált ezt-azt.
Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 11:13
11/16 anonim válasza:
örülnék meg minden de azért legyenek mocskos kis titkai a multból,nem csak én legyek egyedül akinek vannak pillantai (napjai)amiket jobb lenne elfelejteni.
12/16 anonim válasza:
Vagyis egy pasi hozzaert az anuszahoz? FHUJJJ. Ha mar csavo akkor viselkedjen is csavokent. Ez undorito. Nekem egy pasi kell akinek van dominanciaja nem egy felig meleg csavo.
13/16 anonim válasza:
Vegyesen fogadnám. Nem zavar(na) mert én is próbáltam lánnyal de most panaszkodik, vagy dicsekedik? Mindenesetre részletesen elmeséltetném vele, minden pillanatát. :-) A múlt a mienk. Bármennyire tiltakozunk is nem tudjuk megtagadni! Nem annak hanem a mának és a jövőnek kell élni. Kipróbálta. Te nem próbáltál ki ezt-azt? Ha igen leszűrted belőle a tanulságot és tovább léptél. Nem kell megbélyegezni senkit se.Vannak ennél súlyosabb titkok is.
14/16 anonim válasza:
A multja az övé azt csinál vele amit akar...örülnék, hogy az ilyen titkát is megosztotta velem.
Talán még a részletek is érdekelnének.
Nem hagynám el,mert ami volt az elmult.
Ui:Nem hiszem,hogy én megosztánám vele a multam sexualitásal kapcsolatos részeit.
15/16 anonim válasza:
Engem abszolút nem érdekelne, nem zavarna. Örülnék neki, hogy bízik annyira bennem, hogy elmondja.
Azt, hogy szégyenkezik miatta vagy sem, azt pedig saját magával kell leboxolnia.
16/16 anonim válasza:
Én örülnék, hogy elmondta. Kicsit izgatna is, de leginkább örülnék a bizalomnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!