Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordul, hogy amikor benne ültök a pasi farkában és lovagoltok, akkor puhább a pasik farka, vagy kevesebb ideig kemény, mintha felül lenne?
Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 21:16
2/6 anonim válasza:
Ha volt egy rossz példád az nem jelent általánosságot!
3/6 anonim válasza:
Van olyan, akinél ez van. Nekem pl. volt teltebb csajom, akinél elkezdett puhulni, ha lovagolt, mert nyomott és nem ment a vérkeringés. :)
4/6 A kérdező kommentje:
2. Ezért kérdezem, hogy előfordult-e, mert nem tudom, hogy mennyire jellemző ez.
Amúgy srác vagyok.
2015. dec. 5. 10:18
5/6 anonim válasza:
elofordult mar :) szerintem az lehet hogy ellazult es ezert lett puhabb :) vagy csak mivel fuggolegesen van a farkuk ezert egy kis ver visszafolyik
6/6 anonim válasza:
Elő fordul. A lökő mozdulatok hiánya miatt leginkább. Ugyanis ezekkel a mozdulatokkal segíti a férfi a prosztata munkáját.
Igaz én ffi vagyok. Nekem olyan 10 perc amíg rendesen kemény majd még 10 percig kemény de már érezhetően kezd ruganyosodni. Ha tudok egy kicsit mozogni akkor nincs baj mert ugye akkor van lökő mozdulat amitől jobban pumpál a vér.
Ha nem akkor 20 perc után már drasztikusan csökken az erekció 1-2 perc alatt le is lankad.
Szerencsémre ennyi idő bőségesen elegendő sok sok orgazmushoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!