Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy csak úgy tudok el élvezni, hogy én vagyok felül?
Figyelt kérdés
szinte olyan mintha magamat elégíteném ki.
Ő mindig el megy,de én csak úgy tudok ha én vagyok felül és ő addig nem mozdul szinte meg,mert akkor már nem megy nekem.Van valaki ilyen helyzetben?Élvezem vele az együttlétet csak ez az egy amit így tudunk megoldani.
2015. okt. 28. 13:57
1/5 anonim válasza:
Lennék alattad ha te vagy a lány
2/5 anonim válasza:
hozzászoktál ehhez a helyzethez sajnos
3/5 anonim válasza:
Nyugi, nekem a szüzességem elvesztése után három évig csak így ment, ha én voltam felül. Azóta már nyalástól is sikerül. De normál misszionárius pózban még soha nem jött össze.
Szerintem ezen kár idegelned magad, örülj, hogy összejön, vannak, akiknek sehogy sem sikerül, aztán még később változhat is a helyzet.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem a nyalástól se megy.
2015. okt. 28. 17:31
5/5 A kérdező kommentje:
Itt nem a szokáson múlik egyébként. Próbáljuk másként is.
2015. okt. 28. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!