Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikortól fogom élvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól fogom élvezni?

Figyelt kérdés
2 hete veszítettem el a szüzességem, a szerelmemmel akit nagyon szeretek. Ngayon óvatos volt velem, első alkalommal de ettől függetlenül természetesen nagyon fájt. Az első alkalom után, kicsit szünetetltettük a dolgot, hogy ne fájduljon meg még jobban odalent...Azóta próbálkoztunk párszor és volt hogy tényleg élveztem de még nem az igazi..és pár póz nagyon fáj, olyan mintha szét akarna szakadni bennem valami odalent..:) Mennyi ideig fog tartani ez az állapot? Illetve mikortól fogom élvezni a szexet fájdalom nélkül? Előre is köszönöm :)

2015. szept. 27. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem 2 hét után azért már nem kellene hogy ilyet érezz. Szerintem inkább azzal van a gond, hogy nem vagy elég nedves, vagy a srác nagyon mélyen belédmegy.
2015. szept. 27. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
esetleg benne van a pakliban, hogy túl nagy a barátod, és bizony első kapcsolatnál ez semmiképpen sem jó dolog ... :)
2015. szept. 27. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Megeshet, hogy nagyon rágörcsölsz. Velem is volt ilyen, az első kapcsolatom után, mikor fél évvel később megint kapcsolatra került sor.
2015. szept. 27. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

nekem is hosszabb időbe telt

16/l

2015. szept. 27. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy szereted, de talán hiányzik még belőled az igazi nemi vágy és inkább csak a megfelelés és a kíváncsiság hajt. A partnered meg feltehetően gyakorlatlan.
2015. szept. 27. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem biztos h nagy a partnered, lehet, h átlagos, de a te hüvelyed nem túl mély, és emiatt ha nagyon bedugja, akkor a méhednek ütközik.

Az is lehet h alapdól a fájdalomra készülsz, és emiatt rágörcsölsz->fájdalmas lesz a behatolás. Próbáljátok úgy, h petting közben többször élvezz el, és csak utána hatoljon be

2015. szept. 28. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!