Szerintetek foghúzás után pár órával bírni (élvezni) fogom a mozizást?
Attól függ milyen fog. Tej, vagy maradandó? Illetve, hogy hol helyezkedik el, mennyi érzéstelenítőt kapsz, mennyire bírod a fájdalmat.
pl. én foghúzás után a popcornt nem tudnám annyira imádni, de ha nem eszel és nem fáj szerintem nem lesz probléma.
Teljesen kinőtt bölcsességfog.
És szuris érzéstelenítés foghúzás előtt.
#3 Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok!
Neked is a bölcsességfogadat húzták? Miközben húzták fájt? Vagy csak utána amikor kiment belőle az érzéstelenítő?
4-es: Igen, bölcseségfogat. Semmit se éreztem húzás közben (igaz teli is nyomtak erős érzéstelenítővel, mert be volt gyuladva)
Utána se fájt, csak sajgott, meg azért éreztem a helyét.
Szerintem semmi gáz lesz, ha - bocsánat - nem vagy "punci". Az érzéstelenítő még utána 2-3 óráig tuti hat, de ha 1 óra múlva bedobsz rá 1 fájdalomcsillapítót, akkor tuti élvezhető marad a mozizás maximálisan. Csak a popcornt felejtsd el :)
Lehet csak én vagyok így, de nekem pl bölcsességfog eltávolítás után sem volt "nagyhalál" jelenet, sőt...örültem, hogy túl vagyok rajta és teljesen boldog voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!