Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Előfordul, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Előfordul, hogy csak sz*pnátok egy jót?

Figyelt kérdés
Amikor nincs állandó partneretek, hogyan oldjátok meg a szexet? És ilyenkor előfordult már olyan, hogy nem akartatok d*gni egy idegennel, csak sz*pni akartatok egy jót, de azt megtettétek? Ha nem, megtennétek?
2015. nov. 6. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit pironkodva bevallom, hogy volt már olyan.
2015. nov. 6. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem idegen volt, de elofordult igen hogy csak szopni akartam ...
2015. nov. 6. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Idegennel nem.
2015. nov. 6. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Hogy miiii???

Te jól vagy?

Nem vagyok én jótékony szolgálat...

Ha nem akarok dugni, akkor max kinyalatnám a puncim, azt csá, nemhogy én dolgozzak csak... Meg vagy te huzatva, ember?....

2015. nov. 6. 11:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt olyan, hogy csak ahhoz volt kedvem, hogy lesz*pjam a párom, de ő a pasim 4 éve. Amíg nem voltam kapcsolatban addig nem volt ilyen.
2015. nov. 6. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
En pasi vagyok de mar tobb ilyen csajjal is volt dolgom...ők konyorogtek h leszo..assanak...kicsit meglepo de van ilyen :)
2015. nov. 6. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

persze csomószor

23/L

2015. nov. 6. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Idegennel nem tenném, de a barátommal gyakran csináltam, nem is annyira magára az aktusra vágytam, csak egy jó sz..pásra, mert nagyon szeretem, és mondanom se kell ugye, hogy a pasi sem tiltakozott a támadások ellen.
2015. nov. 6. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:
idegent nem hiszem, de volt mar hogy szinte konyorogtem egy kis szopasert
2016. jan. 24. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!