Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak néha a lányok? Előfordul, hogy összenézünk és akkor az elég égő?
Figyelt kérdés
Nemegyszer volt már, hogy bámult rám egy-egy nő nemű élőlény, mint borjú az új kapura. Bemegyek a terembe reggel, némelyik ott vonaglik, "köhög", mintha felakarná magára hívni a figyelmet. Csak ketten voltunk. Néha megpróbálnak velem értelmetlen dialógusokat folytatni kötetlen témákban, de én nem vagyok ezekre túlzottan vevő. Olyan is volt már, hogy két lány a hátsó felem izmosságáról folytatott konverzációt mögöttem. Vajon mi kell nekik?
17/F
2015. okt. 22. 23:30
2/7 A kérdező kommentje:
Engem ez néha frusztrál, főleg, hogy az osztálytársaim. Egy osztálytárssal sosem kezdenék ki. Konkrétan felszedni se akarok egy csajt se, legfeljebb csak szexuális vágyaim kielégítésére. Nincs is időm a nőkre. Tanulok és sportolok. Elfoglalt vagyok. Egyedül esténként lélegzem fel egy vagy fél órára. Hogy adjam a tudtukra, hogy én nem vagyok parti?
2015. okt. 22. 23:35
3/7 anonim válasza:
Mond meg, hogy bocs lanyok, nekem ez nem jon be es nem is akarok nost baratnot
4/7 anonim válasza:
Mond meg nekik, hogy meleg vagy.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg, csak zavaró amikor bámulnak folyton, meg szemeznek. Osztálytárssal meg nem kezdek ki, mivel "házi nyúlra nem szabad lőni". És egyébként is az idősebbekre bukok nem a 17 éves lányokra. Nekem 20-as csaj kellene inkább. Csak ők meg gondolom nem vennének komolyan...
2015. okt. 23. 19:18
6/7 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy meleg vagy, csak ajánlotam egy lekoptattó szöveget.
7/7 A kérdező kommentje:
Oké :D
2015. okt. 23. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!