Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha egy pasin látszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy pasin látszik hogy depressziós és sosincs jó kedve akkor ti az ilyen pasit elkerülitek?

Figyelt kérdés
vagy adnátok neki esélyt?

2015. dec. 4. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Én adnék neki esélyt
2015. dec. 4. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha rossz passzban vagy akkor a nők elkerülnek. Ami érthető is mert az ember olyat keres maga mellé aki "hasznos". Kevés ember van, aki direkt a problémás helyzeteket keresi.

De ha ettől függetlenül bejöttök egymásnak nem hiszem, hogy ez lenne a kizáró tényező.

2015. dec. 4. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Segítenèk neki kijönni a gödörből, ès megpróbálnám átragasztani rá a jó kedvet, meghallgatni a problèmáit, biztos pontot adni neki, hogy vègre mosolyogjon ;) :).
2015. dec. 4. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ram igaz a leiras,de en meg olyan novel meg nem talalkoztam mint az elottem szolok...
2015. dec. 4. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nehezebben veszem észre egy pasin ha depressziós vagy rosszkedvű, egyedül az olyanokat kerülöm akik magukba fordulva élnek és egy barátjuk sincs. Mindenkinek lehet rossz kedve alkalomadtán, nincs ezzel semmi gond és nem kizáró ok.
2015. dec. 4. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!