Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lennék? Már depressziós vagyok.
Elmondjam mi a gond ???
Az hogy már 15 évesen a szexen meg a dugáson, pettingen, csajokon, seggeken, melleken, pinán jár az eszed.
Én 15 évesen tanultam öcsém ahogy csak tudtam, és nesze van barátnőm aki nem hagyna el senkiért, keresem normálisan a pénzt hogy nem szakadok bele a munkába, lassan gyerekem is lesz és bármim meglehet amit akarok, mert nem azon járt az eszem hogy dugjak...
Egyébként meg, ha fiukra is feláll, akkor biszex vagy, nem meleg. De ezt szokásuk a fiataloknak folyamatosan összetéveszteni. És ha biszex vagy ??? Dupla esélyek. Ennyi. Nem kell elmondani senkinek azt kész. Próbálj meg csajokra gondolni, vagy ha mégse megy, próbáld ki egy fiúval és ha bejön biszex vagy, ha meg undorító lesz, akkor full heteró.
Mást nem tudok mondani, és szerintem más sem.
27/F
Oké, ettől függetlenül ne hanyagold el a tanulást sem.
Na...nem vagy szerintem te meleg, vagy csak beképzeled magadnak, vagy biszex vagy. Ennyi. Nem kell parázni
Figyelj írtam privátot hogy segíthessek, van tapasztalatom ilyen téren mert volt 1-2 barátom akit helyreráztam és most nagyon boldogok. Írtam az előbb már privátot is.
Nem kell parázni ha szeretnéd segítek.
Azért nem kell mindjárt úgy viselkedni, mint egy elmeroggyant.
És ha meleg vagy, mi van akkor?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!