Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a reakciótok ha egy egyébként szimpatikus pasi bevallja, hogy csak barátságot extrákkal akar?
Figyelt kérdés
Például mert felesége, családja van?2018. máj. 31. 11:15
1/8 anonim válasza:
Gerinctelennek tartanám hogy megcsalná a feleségét...
Ha nem emiatt hanem amúgy szingli és csak kalandozna, nem akar elköteleződni, akkor benne lennék hogyha jó barátok lennénk mellette.
Am ez már majdnem egy kapcsolat. Barátság, bizalom, szexualitás.
2/8 anonim válasza:
"Ez már majdnem egy kapcsolat. Barátság, bizalom, szexualitás."
Majdnem? Miért, hogy definiálnál egy párkapcsolatot?
3/8 anonim válasza:
Pofán röhögnem és otthagynám.
Egyrészt undorító a megcsalás, másrészt alapból nem megyek bele barátság extrákkal kapcsolatba. :)
24N
4/8 anonim válasza:
Rádöbbenek arra mennyire butus kis teremtény vagyok, hogy összetévesztek egy csótányt egy bikával.
Nem pártolom a félrelépést. De sokat elmond az illetőről hogy ezt az utat választja és ilyen ember még vibrinek sem felel meg!
5/8 anonim válasza:
Nálam volt már, hogy visszautasítottam egy elég 10/10 srácot, mert csak többéjszakás kalandot akart (pedig nem volt barátnője) nem ítéltem el ezért, de én sose mennék bele alkalmiba
6/8 anonim válasza:
Kapcsolatban élő férfi nekem tabu, alkalmi kapcsolat, vagy csak szex valakivel meg eleve nem vonz, szóval részemről felejtős lenne.
8/8 anonim válasza:
Nrm mennék bele mert családja van és nrm akarok elcseszni egy kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!