Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! A ne fogazz, ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! A ne fogazz, ne kezezz mennyire helytálló? Én a kezezésről nem tudtam, hogy nem jó. Jobban szeretitek ha csak szájjal vagy csak kézzel elégítenek ki?

Figyelt kérdés

2018. máj. 30. 13:50
1 2
 1/11 October15 ***** válasza:
100%

Szituáció függő. :D [A fogazás is, okay nyilván nem az élből leharapás de na.. :P]

26F

2018. máj. 30. 13:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Legjobb: SZáj+kéz. A fogazást meg úgy képzeld el h neked sem jó, ha harapják a bimbidet (ha erősen)

Vagy nemtudom mekkora a csiklód, de képzeld milyen lehet ha szopizza a pasi, és hozzáér a foga...

2018. máj. 30. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az új baromságot se hallottam még.

Felőlem aztán azt csinálsz a kezeddel amit csak akarsz, a lényeg a szádban történik úgyis! :D

32/F

2018. máj. 30. 13:54
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
szájjal mindig jó, de kéz helyet akkor már talpacskát kérek
2018. máj. 30. 13:54
 5/11 A kérdező kommentje:

a fogazás rendben hogy nem jó....csak szeretni a péniszt nem bántani

ez a kezes dolog új nekem is...itt olvastam. Csak egész életemben kombóban használtam a számmal és megilletődtem,hogy lehet rosszul tettem csak nem szólt még senki:)

2018. máj. 30. 14:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Fogazás persze hogy nem jó. De hogy a kezezés sem, azzal nem értek egyet. Én szeretem ha használja közben azt is.
2018. máj. 30. 14:01
 7/11 anonim ***** válasza:
36%

Nőként ideírok ha nem baj.

Én mindig kéz+száj kombót alkalmazom (kivéve mélytorok vagy ha alázós orál van)és eddig még nem volt rám panasz.

Szóval nem tudom ezt ki találta ki,de szerintem szeretik a pasik ha kezedet is használod.

2018. máj. 30. 14:08
 8/11 D. Brasco ***** válasza:
6%
Igen,szeretik a pasik a kezeket is,csak ne vigyék tulzasba,tekintve hogy azt én is tudom magamnak csinalni!
2018. máj. 30. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit tudsz csinálni magadnak? A kéz+száj kombót?

Mert én úgy értelmeztem,hogy arról van szó.

2018. máj. 30. 14:44
 10/11 (:Puszedli :) ***** válasza:
Van amikor a pasi azt kéri H csak száj, de nem végig száj . Vagy nem mindig csak kéz . Kinek mi...
2018. máj. 30. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!