Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A ne fogazz, ne kezezz mennyire helytálló? Én a kezezésről nem tudtam, hogy nem jó. Jobban szeretitek ha csak szájjal vagy csak kézzel elégítenek ki?
Szituáció függő. :D [A fogazás is, okay nyilván nem az élből leharapás de na.. :P]
26F
Legjobb: SZáj+kéz. A fogazást meg úgy képzeld el h neked sem jó, ha harapják a bimbidet (ha erősen)
Vagy nemtudom mekkora a csiklód, de képzeld milyen lehet ha szopizza a pasi, és hozzáér a foga...
Ezt az új baromságot se hallottam még.
Felőlem aztán azt csinálsz a kezeddel amit csak akarsz, a lényeg a szádban történik úgyis! :D
32/F
a fogazás rendben hogy nem jó....csak szeretni a péniszt nem bántani
ez a kezes dolog új nekem is...itt olvastam. Csak egész életemben kombóban használtam a számmal és megilletődtem,hogy lehet rosszul tettem csak nem szólt még senki:)
Nőként ideírok ha nem baj.
Én mindig kéz+száj kombót alkalmazom (kivéve mélytorok vagy ha alázós orál van)és eddig még nem volt rám panasz.
Szóval nem tudom ezt ki találta ki,de szerintem szeretik a pasik ha kezedet is használod.
Mit tudsz csinálni magadnak? A kéz+száj kombót?
Mert én úgy értelmeztem,hogy arról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!