Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ez az elméletem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez az elméletem mennyire helytálló, férfi vs női biszex, homoszexualitás?

Figyelt kérdés
Valahogy azt vettem észre, hogy a nők sokkal nyitottabbak, sokkal könnyebben elfogadják a másságot, sok heteró nőben is megvan a biszex hajlam az érdeklődés, ugye egy heteró férfinak ha azt mondaná valaki, hogy lefeküdnél férfival rögtön tagadna, de tényleg látszik, hogy szívből elítéli, míg sok nő tökre nyitott lenne, és elég sok lánnyal beszéltem már aki azt mondta, hogy hmm egyszer talán, meg érdekli a dolog. Ez kicsit mintha társadalmi dolognak is tűnne nekem. Ugye meglát egy hétköznapi két férfit kézen fogva, azonnal b*ziznak, míg két nőt egy az, hogy a legtöbb férfinak ez még tetszik is és látszólag a többi nő se zaklatja fel magát úgy, hogy húú b*zik.

2017. júl. 11. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon is helytallo, a ferfiak buszkebbek es konervstivabbak mint a nok. Meg ha nem is asunk ilyen melyre es a csaladi kepet nezzuk, altalaban az anya az aki tudja hogy iszol vagy cigizel es nem csinal fesztivalt belole.
2017. júl. 11. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet, de lehet, hogy sok férfiben is benne van csak ahogy te is leírtad a társadalom őket sokkal jobban elítéli ezért jobban titkolják azok akiket mégis érdekel. Míg a lányoknál sokakat még "izgathat" is a dolog.
2017. júl. 11. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaz sok fiúhaverom van akik teljesen heterók (vagy még ha nem is azok annak vallják magukat) míg a barátnőim közül szinte mindenki legalább a csókig eljutott más lánnyal vagy eljutna.
2017. júl. 11. 22:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen és ez tök fura, és pont ahogy írjátok ennek kapcsán merült fel bennem ez a kérdés, hogy a mai társadalmi kényszerek és nézetek miatt van ez. És egy teljesen tabuk mentes világban a férfiak is jobban vonzódnának e a másik nemhez. Mert én is férfi vagyok, és ha más férfira gondolnék azonnal kb a társadalmi dolog belém van égve, hogy fúj olyat nem szabad. (nem is akarok szóval teljesen heteró vagyok, csak valamiért én is rögtön "fúj" ként gondolok rá), míg lány lánnyal, akár egy érdekes kísérletnek kalandnak gondolja.
2017. júl. 11. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég olvastam egy friss kísérletről, amit heteró pasikkal végeztek.

Az eredmény az volt, hogy minnél több alkoholt ittak annál inkább hajlottak arra, hogy érdeklődést mutassanak más férfiak iránt.

A gátlások oldódásával előtérbe kerültek a valódi érzések.

2017. júl. 12. 03:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A nők nem egyszerűen nyitottabbak, hanem agyi működésük (beleértve a pszichés működést is) némileg eltérő, finomabb ingerekre is reagálnak és szexualitásuk megélése a külvilág számára sokszor rejtve maradhat. Férfiaknál ez ugyebár nem így van, a szexualitás megélése látványos, a külvilág számára teljesen nyilvánvaló és elsősorban az apajogú (patriachális) társadalmakban a társadalmi hierachia megtartása is kikényszeríti a domináns viselkedést (vagy annak kimutatását).
2017. júl. 12. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem értek a témához, szimplán a (lehet téves) véleményem, hogy ennek szociális háttere van. Mármint a társadalom már eleve jobban elfogadja a férfias nőt, mint a nőies férfit, és ez az egész "átlóg" (nem találtam jobb igét, bocsánat) a szexualitásra is. Tehát egy nem kifejezetten nyitott környezetben nevelkedett homo- vagy biszexuális hajlamokkal rendelkező férfi nehezebben vállalja fel másságát, mint egy azonos hátterű nő. Meg persze az sem segít, hogy eleve beleneveljük a fiúkba, hogy a "férfias férfi" a jó, a kívánatos, a többiek "nyomik", "lúzerek" és "b*zik", bocsánat a kifejezésért, de így van. Az elmúlt 10-20 évben, legalábbis a személyes környezetemben egyre kevésbé ez a tendencia, de még mindig elég erős az ilyenfajta nyomás a fiatal fiúkon. Elfelejtettem hova akartam véglegesen kilyukadni, de a lényeg megvan, azt hiszem. (Bocsánat, kicsit szétszórt vagyok)
2017. júl. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!