Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti aktiv bisex srácok. Nektek már volt, olyan haver, akivel néha tudtatok/tudtok sexelni? Vagy ha nem szeretnétek ilyet?
Kiváncsi vagyok, hogy ezzel egyedül vagyok-e (bar engem csak a passzív oldal vonz), aki ilyen havert keres, nem egyéjszakásat.
21f
Nekem 17-20 évesen egy csapattársam.
Én voltam aki mindig dugott, de kölcsönösen szoptuk egymást. Havi pár alkalom volt, közben mellette voltak más kapcsolataink is.
Jó volt, én nem bántam meg. De azért ilyen tartósabbat még szexkapcsolatból is nehéz összehozni.
22/F
Gondolkodok én is rajta egy ideje, de fiú téren totál szűz vagyok.
Azt nem tudom, hogy a passzív engem mennyire vonzana, de az aktív az vonz azt tudom.
Érdekel milyen lehet, mennyire más érzés mint lánnyal, no meg persze a szopás része is.
Mi egyik haverommal kölcsönösen leszoptuk egymást meg kivertük egymásnak. Nem volt rossz.
20f
Én is ilyet keresek.
Akinek lenne kedve ismerkedni írjon.
22/F
Nem könnyű,de Pesten sok biszex és meleg férfi van.
A szexhaverság nálad közös masztit,vagy szopás,dugást takar?
Minden vonz, amit lehet :)
Szóval sex mindennel :D
Nekem jó lenne egy ilyen haver :)
22F/bi/a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!