Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján derül ki, hogy a férfiben van a hiba, ha a célszeméllyen nem is került kapcsolatba? A helytálló panasz leírása a hiba, mert az frusztrációt okoz?
Nem gondolod, hogy te úgy akarod okítani a nőket, hogy azt sem tudod mivel érvelj, de még amit akarsz sem tudod megfogalmazni, ha egyáltalán van fogalmad róla mi a fenét akarsz.
Utoljára akkor olvastam hasonlót, amikor József Attila asszociációs jegyzetét futottam át, csak ő volt valaki.
Basszus téged vissza utasított egy bomba nő.
Dolgozd fel lépj tovább.
Vagy add lejjebb az igényeid a te szintedre .
De szegény nő aki neked igent mond ember legyen a talpán és legfőképpen erős jellem,hogy ne hagyja magát elnyomni és teljesen megváltoztatni..
Keress egy subot az úgy táncol ahogy te fütyülsz..
Mi az hogy szegény nő? Én nem nyomok el senkit.Mi ez a hollókárogás. Mindenkinek szabad akarata van, a hibát nem ebben kell keresni. Hanem abban, hogy csak ott szerepelnek, ahol a pénz van.
Amúgy meddig adjam lejjebb? Milyen szintre menjek? ÉNB Bori félénél is lejebb? Akkor majd egy 300 kilós nőt kérjek meg, aki az alkatánál fogva felsem tudja venni a szoknyát? Aki tud szerepelni, az csak annak teszi, aki teli van pénzzel. Ìgy ha valaki ezt akarja, a lehetetlen felé kell mennie, vagyis a romlott embert kell megszelidítenie, hogy pénz nélkül is kedvet kaphasson.
A természetedbe jellemedbe tuti nem fognak beleszeretni ha van pénzed ha nincs .
Mogorva megkeseredett negatív ember vagy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!