Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert durvabb az, ha egy no csalja meg a pasijat?
Figyelt kérdés
Ilyen ri.banc,olyan ri.banc..
bezzeg ha egy pasi megy felre,akkor olyan tanacsokat kap,hogy "ne mondd el neki,amirol nem tud, az nem faj neki""egy alkalom az nem jelent semmit, tartsd titokban" stb
Egy férfi sajnos ösztönlény. Amennyi szép lány van az utcán, a szemünk megkívánja és innen egy lépés... mert állati ösztönök vannak bennünk.
De egy nő ha megcsalja a párját, akkor legtöbbször van valami gubanc amitől már érzelmileg nem 100% minden. Egy nő, ha boldog akkor nem vesz észre más férfit!
Ergo a megcsalásoknál a nőknél nagyobb eséllyel lesz érzelem vezérelte a dolog.
2018. máj. 28. 22:15
3/18 anonim válasza:
#2es vagyok: nem felmentem a férfiakat mert mindkettő gerinctelen ahogy az első írta, de a kérdés maga az volt, hogy miért súlyosabb a női megcsalás és erre adtam a választ
2018. máj. 28. 22:15
4/18 anonim válasza:
Nem durvább. Gusztustalan mind a kettő.
2018. máj. 28. 22:16
5/18 anonim válasza:
Mert a nő általában komolyan is gondolja. Ha a pasi félredug, ő maga is csak alkalmi szexnek tekinti és gyorsan el is felejti a dolgot, továbbra is a párját szereti. Ha viszont a nő lép félre, ő bele is szeret az új pasiba és ezzel komoly gubancok kezdődhetnek.
2018. máj. 28. 22:16
6/18 anonim válasza:
Na en leirom neked (igen en vagyok az aki bantja nemetorszagos lanyt) azert mert mi fiuk folyton igy ugy levagyunk hordva meg stb mindig csak mi ami jogos is mi felis vallaljuk h rosszveruek vagyunk ez van nyiltan vagyunk gerinctelen fergek.. na de a nok ... fuj hanyinger alszenteskednek igy ugy tisztesseges stb azt a nagy faxt ha egyedul van meg lat egy jobb palit mar szopna a csepp faxat vagy kuratna magat szejjel es hidd el tapasztalatbol beszelek sajnos :) olyan nok tettek ezt meg akirol sose gondolnad es ezert rosszabb es gusztustalanabb ... en nem azokat a lanyokat bantom akik nyiltan rosszveruek hanem az ilyen alszent kvrvakat :)
2018. máj. 28. 22:19
7/18 A kérdező kommentje:
2es, tulzas hogy nem veszunk eszre mas pasit,mert ez nem igaz :) ugyanugy eszrevesszuk oket,maximum nem olyan latvanyosan,mint egy pasi.
2018. máj. 28. 22:19
8/18 anonim válasza:
Nyugodtan privit ha nem ertetek egyet :)
2018. máj. 28. 22:20
9/18 A kérdező kommentje:
Sosem csaltam meg senkit, nem akartam leszopni mas pasit sem,szejjel kuratni se magam, ha mar ilyen csodasan fejezted ki magad..
Megnezem a pasikat,kepen utcan akarhol, megjegyzem,hogy hmm ez igen,ha nem lenne pasim,biztos,hogy erdekelne..de ennyi.
2018. máj. 28. 22:23
10/18 anonim válasza:
Mindkèt oldalról undorító viselkedés! A férfiak javàra annyit hogy ők megdugnànak minden lukat. Viszont ha a nő csalja meg a pàrját ott már konkrèt okok vannak! Pl màr nem szereti, vagy bèna- kisfarkú a párja és már nagyon unja a rossz szexet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!