Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy legyen kicsit durvább velem szex közben?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan közölhetném ezt a barátommal. Az a gond, hogy néha vágyon arra, hogy keményebben csinálja, de nem merem neki elmondani. Mi lenne az alkalmas pillanat? Szex közben, esetleg vezessem rá?2018. jan. 24. 00:27
2/17 anonim válasza:
Egy csajom az extra sebességet erős shegg duda markolást élvezte mint kitapasztaltam . Pár kezdeti szex után egyszer mikor betettem neki azt mondta kérlek vadulj velem . Nosza ...
3/17 anonim válasza:
#1 Hú ilyenkor aztán csattoghat..F.
5/17 anonim válasza:
Ennyire szegényes a kommunikációtok? Ülj le vele és beszéljétek meg. Ha már b...aszni tudsz, akkor erre is legyen eszed.
6/17 Ramone válasza:
"legyèl kicsit durvább velem szex közben"
Kezd ezzel pl
7/17 anonim válasza:
Legyél te durvább, meg meg is mondhatod neki közben: b...szét!Nekem mindig megfelelő reakció érkezett erre. ;-)
8/17 anonim válasza:
Szex közben mondd neki hogy törpe pöccse van és kevés az ágyban.Biztos durva lesz. :)
9/17 anonim válasza:
Amikor pakol hátulról, akkor fordítsd hátra a fejed és üvölts rá, hogy: "ÜSS!!!"
10/17 anonim válasza:
teperd le, dugd meg jól és élvezz hatalmasat. ha látja a pasi, hogy a keményet élvezed, akkor úgy fogja csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!