Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam meg a barátomnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy zavar miközben mellettem masztizik?

Figyelt kérdés
Már jóideje az a szokása,hogy mikor nincs szex, és azt hiszi, hogy én már elaludtam akkor fogja magát és elkezd masztizni az ágyban úgy, hogy közben mellette fekszem. Mikor késõn jön haza a munkából, és én már alszom, akkor is azt csinálja. Mikor befejezte akkor kimegy, és megmossa magát. Azt nem értem, hogy miért nem tudja ezt mondjuk a mosdóban elvégezni, miért kell pont mellettem végigcsinálnia. Nagyon zavar a dolog, de eddig nem szóltam neki, csak szinleltem, hogy alszok. Hogyan tudnám tapintatosan a tudtára hozni, hogy zavar amit csinál, és kényelmetlenül érzem magam miatta? 4éve vagyunk együtt.

2017. okt. 26. 18:53
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
69%
Ha annyira zavar és nem tudsz aludni, akkor sz0pd le, ennyi a történet.
2017. okt. 26. 18:56
 2/33 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom te vagy a lány.

Elképzeltem a helyzetet, ahogy csattogtat mellett, te pedig majd befosol hogy nehogy elszóld magad :D

Amúgy konkrétan miért zavar? Korotok? Elvileg ha akarod őt nemkéne hogy zavarjon.

2017. okt. 26. 18:56
 3/33 A kérdező kommentje:
Igazából csendesen csinàja, de mégiscsak észre lehet venni, ha egy ágyban vagyunk. Szóval nem azzal van a baj, hogy, nem tudnék aludni tőle, csak szerintem illetlen dolog, és éngem hoz zavarba. Ha más helységben csinálná azzal nem lenne baj.
2017. okt. 26. 19:02
 4/33 anonim ***** válasza:
89%
Hát tudod a helyedben én már rég elkaptam volna amikor nekiáll hogy ne kelljen egyedül csinálnia! 23L
2017. okt. 26. 19:05
 5/33 anonim ***** válasza:
59%
Amikor lesz még ilyen szituáció és azt hiszi hogy alszol , csak kérdezd meg , hogy Meddig tart még ?vagy Mikor akarod befejezni? De olyan hangon , ami álltál leesik neki , hogy milyen gáz amit csinál . Így hátha észreveszi magát :D.
2017. okt. 26. 19:06
 6/33 anonim ***** válasza:
69%

Ezek szerint 4 év alatt még egyszer sem merted neki megemlíteni..?

Mi tudjuk egymásról,hogy szokott a másik masztizni,de ezt én is furcsállom.

Szexelni milyen időközönként szoktatok?Sokszor utasítod vissza?

2017. okt. 26. 19:06
 7/33 anonim ***** válasza:
76%
Én segítenék neki befejezni inkább :-)
2017. okt. 26. 19:07
 8/33 A kérdező kommentje:
Elég egyhangúan azt a következtetést vonom le, hogy velem van a baj.
2017. okt. 26. 19:12
 9/33 anonim ***** válasza:
77%

Csatlakozz hozzá!

Ne foglalkozz azzal, miért csinálja. Vagy csináld te is, vagy használd a másik kezét magadon.

Szerintem az a baja, hogy nem veled csinálja.

2017. okt. 26. 19:13
 10/33 A kérdező kommentje:
Szerintetek nem gáz amit csinál? Ha nem szeretném a párom akkor kifejezetten undorítónak talàlnàm ezt a szokást
2017. okt. 26. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!