Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy zavar miközben
mellettem masztizik?
Figyelt kérdés
Már jóideje az a szokása,hogy mikor nincs szex, és azt hiszi, hogy én már elaludtam akkor fogja magát és elkezd masztizni az ágyban úgy, hogy közben mellette fekszem. Mikor késõn jön haza a munkából, és én már alszom, akkor is azt csinálja. Mikor befejezte akkor kimegy, és megmossa magát. Azt nem értem, hogy miért nem tudja ezt mondjuk a mosdóban elvégezni, miért kell pont mellettem végigcsinálnia. Nagyon zavar a dolog, de eddig nem szóltam neki, csak szinleltem, hogy alszok. Hogyan tudnám tapintatosan a tudtára hozni, hogy zavar amit csinál, és kényelmetlenül érzem magam miatta? 4éve vagyunk együtt.
Nem, krvára nincs semmi gáz, ha mással is akar szexelni, ez a természetes egy férfinál, erre van programozva.
Tini kora óta eri, már csak az egészsége miatt is (havi 27 előzi meg a hererákot...) hozzá van szokva, napi tudod mennyi ondó termelődik, tanultad. Az feszíti belülről, szóval már csak emiatt is ki fogja élni magát. Vagy hagyod és megmarad melletted, vagy továbbra is önző hülye pcsa leszel és akkor eleinte a hátad mögött csal meg, utána meg kitesz téged mert egy maradi prűd vagy és nem elégíted ki. Dióhéjban ennyi.
2017. okt. 26. 19:27
22/33 anonim válasza:
Miért, mit zavar az téged, hogy melletted csinálja? Lehet, hogy tőled izgul fel és legalább el is élvez, és nem téged csesztet, hogy legalább szopd már le. De maradj csak meg ilyen nemtörődömnek, mint általában amilyenek a csajok és sírj egy életen keresztül, hogy mit rontottál el, miért nem marad meg melletted egy férfi sem? Mert nem törődsz velük és csak magaddal foglalkozol, azért.
2017. okt. 26. 19:28
23/33 A kérdező kommentje:
Jól értem, hogy kötelességem lenne kielégíteni ahányszor csak feláll neki??
2017. okt. 26. 19:32
24/33 anonim válasza:
Nem kötelességed! Te kérdeztél, mi ajánlottunk egy módszert, amit értékelne ő is. Akkor mondd meg neki, hogy máshol verje a farkát, aztán csodálkozz, ha otthagy.
2017. okt. 26. 19:35
25/33 anonim válasza:
Te hülye vagy? Most mondom, hogy nem kötelességed, hanem annyit, amennyit te kívánsz, amennyire neked szükséged van adj meg neki a többit meg hagyd, hogy megoldja.
2017. okt. 26. 19:37
26/33 anonim válasza:
21-est ne vedd figyelembe.
Az az igazság,hogy azért mert neki nagyobb a libidója,attól még nem kellene tirpákul viselkednie.
Szerintem is úgy lett volna korrekt,ha legalább megbeszéli veled,hogy ezt fogja csinálni,mert neki kevés a szex.
De így,hogy neki áll,mint a tinik..hát nem tudom.
Az arany középút tényleg az lenne,ha elvonulna.Elviekben,nem az zavar,hogy csinálja,csak ne melletted tegye.
2017. okt. 26. 19:41
27/33 anonim válasza:
Az utolsót ne vedd figyelembe, mert egoista hülye. :)
2017. okt. 26. 19:43
28/33 anonim válasza:
Ha-ha.. Csak annyira mint te..:)
2017. okt. 26. 19:44
29/33 anonim válasza:
Nem, tényleg egoista vagy. A párod engedje meg, hogy félrekúrsz. Mert neked ehhez jogod van. Igen, jogod van, és igen, az nem baj, ha van köztetek annyi bizalom, hogy „engedi”. Csak ha nem vagy egy egoista here, akkor nem kell neked más. Ha meg az vagy, akkor nem vered át azzal a hazugsággal, hogy együtt vagy vele, hanem akkor inkább szingliként élsz, és dugsz szingliket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!