Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam meg a barátomnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy zavar miközben mellettem masztizik?

Figyelt kérdés
Már jóideje az a szokása,hogy mikor nincs szex, és azt hiszi, hogy én már elaludtam akkor fogja magát és elkezd masztizni az ágyban úgy, hogy közben mellette fekszem. Mikor késõn jön haza a munkából, és én már alszom, akkor is azt csinálja. Mikor befejezte akkor kimegy, és megmossa magát. Azt nem értem, hogy miért nem tudja ezt mondjuk a mosdóban elvégezni, miért kell pont mellettem végigcsinálnia. Nagyon zavar a dolog, de eddig nem szóltam neki, csak szinleltem, hogy alszok. Hogyan tudnám tapintatosan a tudtára hozni, hogy zavar amit csinál, és kényelmetlenül érzem magam miatta? 4éve vagyunk együtt.

2017. okt. 26. 18:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Nem veled van a baj, hanem te tettél fel kérdést, és elmondtuk, hogy ebben a helyzetben te mit tehetsz érte.

Nem ugyanaz a kettő.

2017. okt. 26. 19:14
 12/33 anonim ***** válasza:
Kérdező,ezek szerint te szoktad csinálni?
2017. okt. 26. 19:16
 13/33 anonim ***** válasza:
81%

Talán pont azért csinálja, mert ilyen finnyás vagy, és ahelyett, hogy felizgatnád, inkább magadat sajnáltatod, meg őt állítod pellengérre.

Lehet, hogy éppen arra veri, amit napokkal korábban csináltatok, csak nem vagy nyitott rá.

2017. okt. 26. 19:16
 14/33 anonim ***** válasza:
65%
Veled van a baj, hogy inkább elviseled mint hogy te csináld neki. Én rosszul érezném már rég magam és szólnék neki, megbeszélném vele hogy javítsunk a szexuális életünkön, vagy egyszerűen meg sem várnám még azt elsőt se hogy befejezze segítenék neki.
2017. okt. 26. 19:18
 15/33 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy én nem szoktam masztizni (igen ritkán) de akkor teljesen egyedül vagyok. Eszembe nem jutna ezt bárki jelenlétében csinálni.
2017. okt. 26. 19:19
 16/33 anonim ***** válasza:
29%
Nem gáz amit csinál, az a gáz, hogy te korlátozni akarod, ahelyett, hogy segítenél neki kielégülni. Egyrészt annyit, amennyit te kívánsz, adj meg neki, utána meg hagyd, hogy más nőkkel szexeljen, vagy legalább kiverje! Ez már a harmadik évezred, tanulj egy kis önzetlenséget!
2017. okt. 26. 19:21
 17/33 anonim ***** válasza:
53%
A szex milyen?Lehetséges,hogy gyakran visszautasítod őt?
2017. okt. 26. 19:22
 18/33 anonim ***** válasza:
Mondom, segíts neki. Ha nem akarja, hogy a szádba vedd az irányítást, elég, ha a kezét teszed olyan helyre, ami izgathatja, és ha ellenkezne, mondd neki, hogy folytassa nyugodtan.
2017. okt. 26. 19:22
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

#16:

Azért, ha más nőkkel akar szexelni a srác, ott már baj van.

2017. okt. 26. 19:23
 20/33 A kérdező kommentje:
Merem állítani, hogy a szex az remek, mindkettőnk részéről. Csak neki talán a mennyiséggel van problémája, mert többet szeretne. Másképp vagyunk összerakva, ez van. De nem bánom, hogy mellette masztizni, csak ne mellettem csinálja.
2017. okt. 26. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!