Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak nagyrészt lányok a barátai, és egyfolytában ölelgeti őket. Nagyon zavar, mit csináljak?
Meg olyan képeket posztol a különböző barátaival, hogy ha nem tudnám, hogy nem igy van, azt hinnem, hogy járnak (pl a lany megpuszilja, vagy Ő A LÁNYT! Vagy szivecsket mutatnak, es ra van írva a képre, hogy imadlak). Meg képek alá írják egymásnak, hogy “Szeretlek❤❤“ meg “életem”, megjelölik egymast olyanoknal, hogy kit szeretsz a legjobban. Tudom, hogy nem dönthetem el, mit csinál, de ez számomra akkor is zavaró... Ráadásul az egyik ilyen barátja hajt is ra, csak O ezt sztem nem vette meg észre. Igy meg duplán zavar a dolog.
Szerintetek mit csináljak???
Kosz a válaszokat!
Szerintem egyértemű,hogy dobd a francba :D
Vagy csináld te is ezt,lássuk mennyire érdekli.
Túllépte a határt, de nagyon
Én a helyedben biztos nem tűrném tovább...
Hasonló a hejzetem.. :(
Csak nalam olyanokat irogat kepik ala, h huhhhh ez eros , juj ez nagyon jo lett;) es ehez hasonlokat. Ugy beszel veluk, h ha nem a baratnoje lennek azt hinnem, h ok jarnak.
Ot meg zavarja, h neha megolelnek fiu haverjaim 😒
7.-ik
Te se vagy jobb :D
Mi a bánatnak kell ölelgetni másokat is ha már van egy párod?
Jó,ő se szent,de ha az lenne,akkor is ölelgetnéd a haverokat nem?
Sose értettem az ilyen embereket,se fiúba se lányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!