A kolléganőm egyfolytában hümmög, magában beszél, sutyorog, tisztára idegesítő. Kb. mint egy két éves szinten van ilyenkor és engem nagyon zavar a koncentrálásban. Hogyan mondjam meg neki, hogy mennyire gáz, hogy ilyen öregen motyog magában?
Figyelt kérdés
#kolléga #sutyorgás
2016. aug. 2. 10:39
1/12 anonim válasza:
Nekem az egyik tanarom ilyen. Megy a folyoson es beszel magaban, de o hangosan. Szerintem maganyos, azert van. O fiatal meg, de egyedul el, nincsen csaladja. Inkabb probalj meg beszelgetni vele, lehet egyedul erzi magat.
2/12 A kérdező kommentje:
de én napi 8órát vagyok összezárva ezzel a hát hogy is mondjam, néha már tényleg azt hiszem, hogy idióta kolleganőmmel, sokszor már nevetnem kell :D már többször utaltam rá, de nem vette a lapot, sztem néha direkt csinálja, hogy idegesítsen. ilyen játszma kb. nála, mert buta mint a főőőd :D és elég rosszindulatú is, ezért nem tudom, hogy tálaljam neki ezt.
2016. aug. 2. 10:56
4/12 anonim válasza:
Stílusod alapján inkább te vagy buta és rosszindulatú.
5/12 anonim válasza:
az ilyeneket gyorsan ki tudod idegelni zenével :D
tapasztalat :D
6/12 A kérdező kommentje:
hallgatok zenét, de pont rálátok ahogy jár a szája, hát olyan csökkent képességű. most viccesen szóltam neki, hát nem tudom, hogy eljutott az agyáig.
citromfost: én lennék rosszindulatú? szted akkor már rég leordítottam volna, így meg 5hónapja ezt nézem munka közbe. gondolkozz mielőtt írsz omg, biztos te is motyogsz és téged is rühelnek :D
2016. aug. 2. 11:08
7/12 anonim válasza:
Kezdj hömmögni te is, csak hangosabban. Lehet észreveszi magát.
8/12 A kérdező kommentje:
tuti direkt csinálja, látszik, hogy élvezi, hogy idegesít. most, hogy szóltam neki, rá két percre már szólt, hogy jött be munkám :D próbál befenyíteni,de nem megy neki :D ilyen, nem tudok neki mit csinálni. most inkább leszarom a fejét és ha kér vmi segítséget tutira nem fogok segíteni, mert ugyebár segghülye a szgéphez, csak a nyelvelése miatt van munkahelye..de egy 57éves nőtől többet várnék agyilag. hümmögni nem kezdek el, nem veszem fel a kesztyűt, mert játszmázik tutira. nah mindegy. köszi a válaszokat.
2016. aug. 2. 11:25
9/12 anonim válasza:
#6 most csak megerősítetted azt, amit gondolok rólad, igazi kis hátbatámadós féreg lehetsz, anyád minden este sírva alszik el, hogy ilyen embert nevelt, pedig szegény nem tehet róla.
10/12 A kérdező kommentje:
a 9esnek köszönöm, hogy megint megnevettetett :)
amúgy most rájöttem mi a hatásos ellene, nem kapcsolok zenét! és láss csodát, abbahagyta! yess :) ohh happy day
2016. aug. 3. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!