Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédok állandóan figyeln...

A szomszédok állandóan figyelnek. De miért?

Figyelt kérdés
Zavar és idegesít,hogy egész nap leskelődnek a mi házunkba és az udvarra...kedvesen szoktak beszélni anyámékkal és olyan tipikus falusiasak.Egy idős házaspár.(mondjuk az anyám sem sokkal fiatalabb,mégis 30 évvel idősebbnek néznek ki nála,tipikusan olyan öregesek és furák)belátnak pont a házunkba,erre néz több ablakuk is,és mindig látom hogy leskelődik valamelyik,ha arra nézek,gyorsan lekapcsolja a villanyt,már néhány éve ezt csinálják,nem volt nehéz észrevenni.mikor fel van kapcsolva a villanyuk,a fejét mindig látom valamelyiknek,hogy ott leskelődik,és ha odanézek,egyből lekapcsolja a villanyt.de ezt akár éjfélkor is csinálják...ez elég undorító,nem?Egész nap ott áll valamelyik lesben,és figyel?Mégis mi a jó büdös francért?Ti értitek?Kezdjek félni?Talán titokban pszichopaták vagy valami perverzek? Komolyan nem értem,nincs más dolguk??-.-" a többieket nem zavarna,azt mondták hadd leskelődjenek...de engem komolyan zavar.már kerülöm a házban azt a részt,ahol szoktak leskelődni,annyira zavar.=/

2016. ápr. 28. 21:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Megoldás:

[link]

2016. ápr. 28. 21:13
 2/16 A kérdező kommentje:
Mi sem egyszerűbb.xD de kösz azért.(nem az én házam,és miattam nem fognak oda betonkerítést építeni sajnos)
2016. ápr. 28. 21:39
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

A hülyék bizonyos kor után már ugy gondolják, hogy bármit lehet. És nem is szégyellik.

Bár hozzám nem látna be. Nappal a függöny elég. Este ha már ég a villany le van huzva az a vászonroló amin tuti nem lát át. Utolag is felrakható bármilyen ablakra.

2016. ápr. 28. 22:08
 4/16 A kérdező kommentje:
hát ez szomorú,hogy nem szégyellik.Kösz a választ
2016. ápr. 28. 22:37
 5/16 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk is ez volt, de itt egy fiatal pár lakik szemben egy gyerekkel, és állandóan lestek kifelé.

(Szóval nem korfüggő, csak könnyű rámondani.)

Na a lényeg, hogy kitettem az ablakba egy normál emberfej kinézetű bábut, ami egész nap őket nézi. Tettem rá sapkát is.

Időnkén változtattam a helyét is, de mindig feléjük volt fordítva.

Annyira feszélyezhette őket, hogy megszűnt a kukkolás.

(Gondolom, hogy azóta a másik szomszédot nézhetik...)

2016. ápr. 29. 10:38
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
A függöny és/vagy redőny nélküli ablak meghívás: gyere, nézz be nyugodtan, engem nem zavar. Takard el a kilátást, ha nem akarsz közönséget.
2016. ápr. 29. 12:17
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem akkor sem illik leskelődni, ha nincs függöny. Azt senki nem várhatja el a másiktól, hogy napközben feleslegesen pocsékolja az áramot, mert a függöny el van húzva, a redőnyök pedig leengedve. Tapintatlanság belesni, ez az igazság. Otthon mindenki komfortosan és biztonságban akarja magát érezni, ami természetes dolog. Az emberi kíváncsiság is természetes, de ebben is ismerni kellene a határokat. A kérdezővel én maximálisan együtt tudok érezni. Nekem is kellemetlen, amikor teszem a dolgom, a szomszéd meg végig bámul tátott szájjal, mintha nem látott volna még embert. Egyelőre én se találtam erre megoldást. Erre megnevelni kellene az embereket.
2016. ápr. 29. 12:37
 8/16 anonim ***** válasza:
95%
Unatkoznak
2016. ápr. 29. 17:59
 9/16 anonim ***** válasza:
80%

"Azt senki nem várhatja el a másiktól, hogy napközben feleslegesen pocsékolja az áramot, mert a függöny el van húzva, a redőnyök pedig leengedve."

Tessék? Nem sötétítőfüggöny.. egy sima, fehér vagy akármilyen, fényáteresztő függönyről beszélek, amit kb. minden ablakon ott láthatsz, nem véletlenül: te kilátsz rajta, de be már nem látnak. Dekorációnak sem rossz amúgy.

2016. ápr. 29. 19:06
 10/16 anonim ***** válasza:
93%

Olyanunk van, amiről te beszélsz plusz estére a redőny is lehúzva.

Ugyanúgy próbálnak belesni, ami bentről sokszor úgy tűnik, mintha látnának is valamit. Pedig kívülről néztem, tényleg nem látni be, viszont ez a próbálkozásuk akkor is irritáló.

2016. ápr. 30. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!