A szomszédok állandóan figyelnek. De miért?
Figyelt kérdés
Zavar és idegesít,hogy egész nap leskelődnek a mi házunkba és az udvarra...kedvesen szoktak beszélni anyámékkal és olyan tipikus falusiasak.Egy idős házaspár.(mondjuk az anyám sem sokkal fiatalabb,mégis 30 évvel idősebbnek néznek ki nála,tipikusan olyan öregesek és furák)belátnak pont a házunkba,erre néz több ablakuk is,és mindig látom hogy leskelődik valamelyik,ha arra nézek,gyorsan lekapcsolja a villanyt,már néhány éve ezt csinálják,nem volt nehéz észrevenni.mikor fel van kapcsolva a villanyuk,a fejét mindig látom valamelyiknek,hogy ott leskelődik,és ha odanézek,egyből lekapcsolja a villanyt.de ezt akár éjfélkor is csinálják...ez elég undorító,nem?Egész nap ott áll valamelyik lesben,és figyel?Mégis mi a jó büdös francért?Ti értitek?Kezdjek félni?Talán titokban pszichopaták vagy valami perverzek? Komolyan nem értem,nincs más dolguk??-.-" a többieket nem zavarna,azt mondták hadd leskelődjenek...de engem komolyan zavar.már kerülöm a házban azt a részt,ahol szoktak leskelődni,annyira zavar.=/2016. ápr. 28. 21:11
11/16 A kérdező kommentje:
van ott függöny,csak nagyon vékony,és kívülről is be lehet látni rajta,de miattam nem fogja az anyám kicserélni sűrű,sötétebb függönyre....mert ő hülyeségnek tartja az egészet
de látom,másokat is zavarnak az ilyenek
2016. ápr. 30. 18:10
12/16 anonim válasza:
Unatkoznak. Én társasházban lakom, ha kimegyek az erkélyre, biztos valamelyik szembeszomszédnak egyből dolga akad és kinn terem. Már röhögök rajta. Köszönni persze nem szoktak, most már én sem teszem.
13/16 anonim válasza:
Ha náluk ég a villany,akkor pont úgy nem tudnak leskelődni kifelé. Rakjatok fel fátyol függönyt.
14/16 anonim válasza:
Integess nekik vissza, gondolom ha lekapcsolja a villanyt, amikor azt látja, észreveszed, akkor elég kellemetlen neki, hogy tudsz róla. Személyesen is meg lehet tőlük kérdezni, hogy ugyan már, mondja el, mire olyan kíváncsi, mert állandóan azt látod, hogy nézelődik.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi,volt már,hogy integettem ,és le is kapcsolta akkor egyből a villanyt xd de az sem volt elég
hu,megkérdezni nagyon nem merem,pedig jó ötlet
2016. máj. 16. 00:01
16/16 anonim válasza:
Szerintem a megkérdezés se fogja ezeket visszatartani. Gondolom idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!