Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog a baratomnak felallni ram? Ket eves komoly baratnojevel nemreg szakitottak (egy honapja) es szerintem amiatt nem megy a szex, o is mondta hogy nem tudja meg ugy elengedni magat
Szerintem se lepett meg tul teljesen rajta, igazabol a lany nem hagyja es mar a fszom kivan vele allandoan hivogatja meg ha letiltja ir mashol stb..
Baratomnak is elege van mar belole, legalabbis nekem ezt mondja.
Mennyi idot adjak neki?
Egy gyorstipp: kösd be a szemét az egyik puha sáladdal. Ez segíteni fog neki abban, hogy az érzésre koncentráljon, illetve ad egy izgalmas bizonytalanságot, hogy nem tudja, mi fog történni. Erősítheti is a beléd vetett bizalmát. Nagyon figyelj oda arra, hogy a teste még annak ellenére se feszüljön meg, hogy izgatod őt. Például kezdheted egy alapos testmasszázzsal fejtől talpig, és addig csináld, amíg az utolsó feszült izma is ellazul. Aztán rátérhetsz a farkára. Ha izgatás közben észreveszed, hogy megfeszül a teste, állj meg egy kicsit és érzékien súgd a fülébe, hogy lazuljon el. Ugyanis ha ellazult a teste, sokkal jobban érez minden apró érintést.
Egyébként gyanítom, hogy a kapcsolatotokban vannak komoly gondok és nem vagytok őszinték egymással.
23/F
Nem, szerintem nagyon csunya a lany(mar nem azert😅) viszont a teste meg hat. Na igen. Noiesebb, nekem nincsenek nagy melleim, es ez barmilyen fura, kihat a lelkemre hogy "en nem vagyok olyan jo"
Ez a bekototos tetszik, koszonom szepen, kiprobaloom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!