Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 40 körüli férfi, aki el tudna képzelni komoly kapcsolatot is egy 22 éves lánnyal?
Nekem mindig is a nálam legalább 15-20 évvel idősebb pasik tetszettek, de ezzel csak az a gond, hogy a legtöbbjük csak szexet akar, komolyabb kapcsolatot nem, viszont én már azt szeretnék.
Ezért érdekelne, hogy van e egyáltalán ilyen idősebb férfi, aki komolyan tudna venni egy 22 éves lányt.
Lehetséges lenne de nagyon sok buktatója van!
Mind barátok ,szórakozás,szűlök terén stb...
Sok igazság van az előző hozzászólásokban, de szerintem akkor is embere válogatja. Nekem is inkább fiatalabb barátnőim voltak, a mostani barátnőm viszont idősebb nálam 6 évvel. Az elején tetszett, hogy érettebb a gondolkodása, de idővel rájöttem, hogy ugyanolyan gyerekes és hisztis tud lenni ő is, mint egy 22 éves. Szóval nagy különbség nincs, ha értelmes egy lány, tőlem lehet 22 vagy 40 is, nem igazán számít a kora.
F/34
Sok múlik a lány személyiségén.
Ha komoly, kicsit talán zárkózottabb és van annyira talpraesett, hogy önálló is tudna lenni akkor működhet.
Férfi részéről is fel kell vállalni a kockázatot, hogy évek múlva nem családot fognak tervezni, hanem a lány közli, hogy még élni akar.
Igen, én el tudnék képzelni.
De tényleg a koránál érettebb gondolkozású lánnyal.
Meg aki talpraesettebb, mint az átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!