Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 40 körüli férfi, aki el tudna képzelni komoly kapcsolatot is egy 22 éves lánnyal?
Nekem mindig is a nálam legalább 15-20 évvel idősebb pasik tetszettek, de ezzel csak az a gond, hogy a legtöbbjük csak szexet akar, komolyabb kapcsolatot nem, viszont én már azt szeretnék.
Ezért érdekelne, hogy van e egyáltalán ilyen idősebb férfi, aki komolyan tudna venni egy 22 éves lányt.
én 40 évesen nem akarnék komoly kapcsolatot egy tinédzserrel.
40 évesen vagy fix család kell, de ahhoz már legyen egy strukturált felnőtt (vagyis minimum 25-30 éves) VAGY laza kapcsolat.
Én el tudnék képzelni egy komoly kapcsolatot (pláne hogy én magam is komolytalan -- na jó: fiatalos vagyok, szeretek viccelődni, jókat nevetni, társasjátékokat játszani, meg egyébként is jól elbeszélgetek a fiatalokkal); de őszintén, a saját lányaimnak nem szánnék ilyen sorsot.
Persze kényelmes beülni a Volvóba, vásárolgatni a 1,5 milliós fizetésemből, repülgetni (többet vagyok külföldön mint otthon), éttermeket végigkóstolni, szállodákat végigszeretkezni...
... de nem tudom nekem hiányozna a fiatalság öröme, végiggürcölt évek, albérlet, olcsó bútorokra spórolás, a világ felfedezése egy másik emberrel, és: végigélni ahogyan együtt fejlődünk, épülünk, változunk...
Persze egy 40 éves ember is változik, nincs "kész", de azért az egyenlőtlen, hogy a csaj még negyedéves az egyetemen, a pasi meg már komoly egzisztenciát futott be... hát nem szebb ezt együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!