Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex komoly kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 4 éve együtt vagyunk. Én vagyok neki az első. Ő 20 én pedig 23 éves. Mesélte sokszor, hogy rajta van a bakancslistáján, hogy kipróbálja egy fekete sráccal a szexet de nem hagyna el mert én vagyok az igazi. Csak szex. Engem igazából beindít a gondolat ezért fel szeretném vetni neki a hármas szexet. Lehet ebből baj? Lányok ti mit szólnátok? A kapcsolatunk elég erős, én kibirnám. Én se szeretném őt kisajátítani, hogy velem legyen csak egész életében...2017. máj. 4. 18:24
1/8 anonim válasza:
Birnam.
Bar nekem a feka hapsi tabu...de benne lennej ilyenbe.
Beszeljetek errol. De nagyon alaposan, es nem kell elsietni a dolgot
2/8 anonim válasza:
nem bántásból, de mivan ha jobb lesz neki sokkal a másik sráccal , és utána meg arra fog vágyni és pont ez miatt akar majd újra mással és mással..., de aztán lehet hogy bénább és sokkal rosszabb ... hát figyelj ez egy felvetés
3/8 anonim válasza:
Egy olyan bokszost válasz akkor, akinek nem 3-szor akkora a kandúrléce, mint a tiéd. Egyetemeken meg fősulikban össze lehet szedni ilyen figurákat, akik itt tanulnak, ha máshol nem találnátok erre. Én tuti nem engednék be 3.-at semmikép a kapcsolatomban legyen az bármennyire erős is. 37F
4/8 anonim válasza:
Ha erős a kapcsolatotok és nem a szex feldobasara csináljátok hanem játékból, akkor szuper otlet.
Mi is igy csináljuk es tökéletesen működik. :)
5/8 anonim válasza:
Milyen irónikus.
Ha együttmaradtok majd lehet mesélni a gyereknek anyuci mekkora kur.va volt.
VICC.
Szerinted egy stabil 4 éves párkapcsolat kibír egy ilyet?
Na ne viccelj. Utána meg csak erre fogtok vágyni, és basz.hatjátok a hosszú kapcsolatot pár kis kielégülésért.
6/8 anonim válasza:
Felejtsd el, most azt írod, bírni fogod, de majd akkor is mondd ezt, amikor keményen pumpálja a csajodat a n.igger és telelövi. Ott fogsz meghalni az idegtől.
7/8 anonim válasza:
Nem feltétlen mivel létezik olyan hogy "cuckold" és izgatja a férfit látni hogy a barátnője/felesége másik sráccal/négerrel kefél és élvezi is. Van akinek ettől csak erősebb lesz a kapcsolata.
8/8 anonim válasza:
hát nem tudom. nálam egy komolynak nevezett kapcsolatba maximum 2 ember tartozik bele. egyedül a nemük lényegtelen számomra (love is genderfree?). de a 3as akció még csak 1 alkalomra is nálam tönkretenné az egészet. dehát én már csak ilyen prűd kis geczi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!