Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lankad le a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lankad le a barátomnak ha felhúzza a gumit?

Figyelt kérdés
Sikerul felizgatni Őt, kívánja is de ahogy felkerül a gumi azonnal lelankad pár lökés után. Mi lehet a baj? A másik viszont, hogy nagyon jól bánik a kezeivel és jól esik ha ujjaz de még nem élveztem el így, csiklosan is eddig 2x. De az is nagyon sokáig tartott...pedig ügyes volt. Én még szűz voltam Ő már nem. Az a baj, hogy így mind a ketten stresszel kezdünk hozzá mert mindketten szeretnénk ha a masik elélvezne és így elég stresszesek vagyunk mikor belekezdünk. Valakinek van valami ötlete? Lanyok nektek az elso hány alkalommal fájt még minimálisan a szex? 22/L, 28/F

2017. aug. 10. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
9%

Nem egyedi.

Én is így vagyok. Áll kőkeményen, és húzom rá és lelankad, mindegy mennyire vagyok felizgulva.

Mert szörnyű érzés az óvszer.

Amúgy látom, nem vagy valami okos lány.

2017. aug. 10. 09:57
 2/9 anonim ***** válasza:
40%

Azért lankad le amiért nekem is...passz, hogy mitől :D

Meglátom a gumit..és tökéletesen lelankadok :)

Ez van. Vannak akik nagyon nem bírják....én kifejezetten nem.

2017. aug. 10. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

Nekem is volt egy kapcsolatom, akkor én még szűz voltam, de rögtön lelankadt neki gumiban. Nagyon sokan nem bírják és nem azért mert hisztisek.

21/L

2017. aug. 10. 09:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedves elso. Miert ne lennek okos?

Utolso, persze en nem is hittem hogy hiszti ez a reszerol :) en probalom Ot nyugtatni de nehez ilyenkor :(

2017. aug. 10. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Sokan nem szeretik a gumit. Esetleg próbáljatok ki többféle típust, vékonyabbakat, hátha az javít.
2017. aug. 10. 10:07
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Én sem bírom a gumit, utálom. Másrészről, mi lenne, ha nem csak az elélvezésre hegyeznétek ki a szexet, hanem csak spontán élvezni egymást gondtalanul? Azért nem mentek el, mert bennetek van ez a görcs, hogy Úristen, el kell vinnem őt mindenképpen. Lehet ám összebújni meztelen csak úgy mondjuk egy filmhez, aztán úgyis szex lesz belőle.
2017. aug. 10. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:
15%

A gumi sokunknál lankasztólag hat.

Talán mert kizökkent? Amikor már kőkemény a szerszám, és a legizgatóbb résznek kellene következnie, akkor meg kell szakítani a folyamatot a csomagolással.

na meg el is szorítja valamennyire a véráramlást.

Ezen kívül a behatolás is egész más érzés, nincs meg a közvetlen kontaktus, nem érik azok az ingerek mint gumi nélkül...

2017. aug. 10. 10:18
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:
34%

Nem egyedi eset, sok pasinak lelankad, elpuhul, ha óvszert vesz elő, vagy felhúzza.

Keressetek más fogamzásgátló módszert, illetve használjátok a kezeteket, szátokat gyakrabban.

Fájni nem fájt az első, kicsit feszített, de az még most is előfordul, ha nem szexeltem egy ideje, vagy nem vagyok jó passzban.

2017. aug. 10. 13:23
 9/9 14éves kiváncsi fiu válasza:
Nekem is ez volt a problémám de a megoldás elötte orgazmus kell hogy legyen es mikor a legjobban merevedik akkor kellfelhuzni és úgy marad.
2017. aug. 11. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!