Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátomnak nem áll fel, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak nem áll fel, ha felhúzza a gumit... Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
óvszerrel védekezünk,mert nem csináljuk sokszor,de mikor oda kerül a sor,felhúzza,és pár perc múlva már le is konyult...próbálom izgatni,de nem megy.
2008. júl. 2. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Közvetlenül a behatolás előtt húzzátok fel, akkor nem lehet belőle probléma! :)
2008. júl. 2. 13:57
 2/13 A kérdező kommentje:
közvetlenül a behatolás előtt húzzuk fel,de sokáig szenvedunka csomagolassal,és így nem birja sokaig...nem is tud beleélvezni.
2008. júl. 2. 14:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor használjatok más védekezési formát.

Van egy ún. hüvelyhurok amit feltesz a nőgyógyász, és azután bármikor bárkivel csinálhatod, a megtermékenyítés esélye szinte olyan kicsi, mint ha óvszert használna a partnered.

Igaz egy ilyen elég drága, de több évig is jó.

Vagy ha jól emlékszem van ilyen zselé, amit a vaginában kell szétkenni, abban spermaölőszer van (olyan mint néhány óvszerben) és így szintén védve leszel.

2008. júl. 2. 14:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az óvszert sok pasi nem bírja, főleg ha kezdő.

Szerintem próbáljátok ki a Pharmatexet (www.pharmatex.hu). Megszakítással kombinálva jó védettséget nyújt. Ha csak ritkán tudtok együtt lenni, nem érdemes teletömnöd magad mindenféle hormonnal (na meg amúgy sem, de ez csak egyéni vélemény). A spirált sem ajánlanám, mert gyulladást és meddőséget okozhat.

2008. júl. 2. 14:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A csomagolásból ki lehet bontani, mikor nekikezdtek... Inkább arra gondolok, hogy benne lehet viszolygás az övszerhasználattól, ha ezt nem sikerül feloldanotok, akkor valóban más védekezési mód lehet a megoldás.

Neki vannak ilyen irányú korábbi tapasztalatai?

Volt már egyáltalán közösülésetek, vagy itt mindig félbemarad a szeretkezés?

2008. júl. 2. 14:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

vegyetek olyan extra vékony gumit,az talán jobb lesz mindkettötöknek.

és izgasd akkor is,ha már rákerült a gumi,hátha ugy sikerül.

gondolom még fiatalok vagytok,kár más fogamzásgátlo modszert keresni.

2008. júl. 2. 14:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

az elözö vagyok.

szoval esetleg beszélhetnétek is róla,hogy nincs-e valami problémája tudatilag a gumitól,ez lehet segit.

én most babát várok,nekünk az a baj,hogy "beszükülök"szex elött,mert féltem a babát tudatilag.de ha beszélünk róla,akkor ez a probléma nincs,szöval iylesmire gondoltam

2008. júl. 2. 14:23
 8/13 A kérdező kommentje:

hát,meglehet,hogy tudatalatt van valami...

én 18 vagyok,ő 22,és már szeretkeztünk (igaz,gumi nélkül),akkor elég jó volt.Vannak más problémák a szexszel kapcsolatban,szóval azt se tudom,hol kezdjem próbálgatni oldogatni őket.

2008. júl. 2. 14:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Fogd miközbe felhúzza, h aközbe is izgatsd kicsit..
2008. júl. 2. 15:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbáljátok meg azt, hogy te húzod fel neki! Az biztos izgató lesz a srácnak és úgy talán menni fog!
2008. júl. 2. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!