Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti gondoltatok már arra, hogy leszopjátok valamelyik barátnőtök pasiját?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg már meg is tettétek?2018. ápr. 7. 15:59
3/14 anonim válasza:
megtettem,de csak a barátnőm miatt, mert becsapott
4/14 anonim válasza:
Egyrészt nem vagyok állat, nem fantáziálgatnék arról, hogy hátba szúrom a barátnőmet, másrészt meg olyan kívül-belül nyomorékokkal randiznak szegények, hogy gusztusom se lenne nagyon ilyesmire...
5/14 anonim válasza:
Hmmm... Jó lenne, ha valamelyik barátnőm leszopná a pasimat...persze csak ha nézhetném 😋
6/14 anonim válasza:
Nem. Egyrészt nem vagyok gerinctelen, másrészt eléggé különböző az ízlésünk a barátnőimmel, így fantáziálni se fantáziálnék róla. :D
7/14 NemFogodKitalálni válasza:
Őszintén? Igen, gondoltam már ilyenre. De!! A gondolatnál tovább nem megyek. Nem vagyok olyan gerinctelen, hogy megtegyem. Én azt vallom, hogy amíg csak gondolat, addig semmi rossz nincs benne. De természetesen a gondolatot is megtartom magamnak. Barátnőmmel nem tennék ilyet. A fantáziálgatásban semmi rossz nincs.
9/14 anonim válasza:
Csajomnak van olyan baratnoje aki fantizalhatna errol... :-) :-) :-)
10/14 Akibasa válasza:
Nem.Egy kicsit etikátlan a dolog.Az igazi barátságot elrontani ilyennel .Pasid lehet bármennyi, de az igaz barátsag drága kincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!