Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti gondoltatok már arra, hogy leszopjátok valamelyik barátnőtök pasiját?
Nem. Azokhoz a pasikhoz bottal se nyúlnék hozzá.
Másfelől ha ilyet tennék akkor nem lennék barátnak nevezhető mert gusztustalan dolog.
igen, csak nyitottság kérdése. és az mivel más amikor hármasoznak, négyeseznek stb?
én ennél jobbat tettem, titpikus nyári táboros dolog: le--tam az egyik lány évfolyamtársam barátját (fiúként), és a srác rögtön utána annyit mondott h "úr isten, a bnőm miért nem tudja így csinálni?", majd aztán azzal váltunk el, "ha elmondod vkinek, agyonverlek"...
és azóta nem is köszön :D gondolom, jár az agya h jaj mit tett, pedig tényleg hülyeség ezen parázni, egyszer élünk, szal ....
de vicces h amíg meghalt az élvezettől, nem gondolta h túl nagy gond lenne :) érdekesek a heteró fiúk sokszor, de poén igazából.
én meg nyilván nem mondok senkinek semmit, csak egy baj van, amint a bnőjével bezsélek, alig bírom ki röhögés nélkül. azért bele gondolok h szegény srác, ennyire semmit nem kap a bnőjétől, akkor .... vicces az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!