Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mekkorára állítaná be a pasiját?
Ha nektek kellene beállítani a pasitokon/férjeiteken a hímtagjának méretét, akkor milyen hosszúra, és milyen vastagra állítanátok?
És mennyi időre állítanátok a kitartását?
16 cm hosszú, 6 cm vastag. Egy menet legalább 20 perces, de bírjon 2-3 menetet is szoros egymásutánban. Bár egy ilyen faroktól elsőre én is elmennék fél perc alatt. :D
A párom ehhez képest hosszabb és vékonyabb, de az állóképessége az megvan. :)
Jelenlegi barátomnak tökéletes: 18 hosszú, 4.5 vastag, tökéletesen kitölt, elég vastag, de pont nem fáj.
Egyébként erre sokáig nem tudtam volna válaszolni, mert soha nem méregettem. A mostani baráromnak viszont poénból lemértem, mert mondta, hogy neki átlagos, mikor mondtam, hogy szerintem hatalmas.
a barátomnak 17,5, vastagságát nem tudom, arányos hozzá. így is picit túl nagy, de én pont szeretem, ha kicsit fáj. kíváncsiságból kipróbálnám rövidebben és vastagabban, de nem változtatnék rajta.
nem tudom, mennyi ideig bírja, nem igazán működik olyankor az időèrzékem, de a 20-30 percre állítanám. jó lenne, ha egymás után bírna 2-3 menetet, de ő egylövetű inkább :D szóval ezen változtatnèk, ha csak úgy lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!