Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki mekkorára állítaná be a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mekkorára állítaná be a pasiját?

Figyelt kérdés

Ha nektek kellene beállítani a pasitokon/férjeiteken a hímtagjának méretét, akkor milyen hosszúra, és milyen vastagra állítanátok?

És mennyi időre állítanátok a kitartását?

2018. jan. 11. 23:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
93%
Soha nem mertük meg, olyan 14-16 centi körülre saccolom a párom péniszét. Ki tud vele elégíteni bőven és ennyi a lényeg. Nem állítanák rajta semmit, így jó, ahogy van.
2018. jan. 12. 21:28
 22/32 anonim ***** válasza:
77%
aki értetlenkedik, honnan tudjuk mekkora, annak mondanàm, hogy én pl lemértem :D ennyire elképzelhetetlen?
2018. jan. 12. 22:46
 23/32 anonim ***** válasza:
45%
De hallottam 4-es, de akkor hirtelen itt egybegyűltek a kivételesen egyformák..... Akiket 4x30 percig kell döngetni. Különben nem is sex a sex.
2018. jan. 13. 06:43
 24/32 anonim ***** válasza:
63%

Amekkora most :) átlag feletti, de én szeretem

18/L

2018. febr. 11. 22:09
 25/32 anonim ***** válasza:
28%
28/8cm-re lehet?:)
2018. febr. 11. 23:30
 26/32 A kérdező kommentje:
#25 Természetesen. Amekkorára csak szeretnéd. :-)
2018. febr. 11. 23:39
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 20 cm 5 cm széles :) XD
2018. febr. 11. 23:42
 28/32 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
0%
Nekem 24 cm és 7 cm széles eddig nem volt rá panasz...
2018. ápr. 22. 01:32
 29/32 anonim ***** válasza:
67%
Megnézném hogy ezek a nők akik válasszoltak,meddig tudnak sz.pni és mekkorát tudnának bevenni.Hisz úgy lenne jogos,ha a férfi is kap valamit az ágyban ugye? Gondolom most jó alaposan le leszek pontozva,hisz fáj az iagazság. Nekem 1 nővel sem volt soha életemben elvárásom az ágyban,egyszerűen adtam és élveztem amit kapok. Kíváncsi lennék arra a válaszokra ki meddig tud lovagolni pl.?
2018. ápr. 22. 04:25
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

29es, szerintem kicsit félreértetted :D legfőképp nem elvárások lettek megfogalmazva, hanem hogy mekkora lenne a legideálisabb. mint ahogy sok pasinak az lenne a legideálisabb, ha a barátnője tövig be tudná kapni, de természetesen nem fog panaszkodni/szakítani, ha nem megy a nőnek...ugyan úgy, mint ahogy én sem problémáznék, ha a barátomnak az általam legtetszőbbnek tartott méretnèl kisebb lenne. nincs ebben semmi, mindenkinek megvannak a preferenciái :)

(és írtad, kíváncsi vagy, az itteni nők meddig tudnak szopni/meddig megy be...szerintem teljesen lényegtelen a nők kedvenc farokmérete szempontjából, de én pl szeretek mèlytorkozni és nem probléma hogy punciba is tövig menjen egy 18 centis pénisz. szerintem akinek rövid a hüvelye/már azt is utálja ha a nyelve hátuljához ér valami, annak amúgy sem a nagy farok a kedvence :D )

2018. ápr. 22. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!