Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti nem szoktátok kicsit elszégyellni magatokat, amikor nagyon látványosan megbámuljátok egy nő melleit a kivágott nyakú vagy feszülős felsőben?
Én nem szoktam bámúlni, mert szerintem is gusztustalan dolog de ha kivágott pólóban vagytok akkor ne csodálkozzatok rajta...
és az olyan pólók direkt azért vannak, ez a divat szóval szerintem a társadalommal van a gond :/
16F
Én teljesen átlagos vagyok, mégsem vagyok kibékülve magammal.... viszont meg lehet úgy is oldani ezt az egészet, hogy ne látsszon belőlem semmi olyasmi amit bánulnának... nyáron tökéletesen barnulok, szép a bőröm is, de fel tudok úgy öltözni, hogy ne bámuljanak :) lehet nem mai divatú ruhákkal, dehát valamit valamiért, nem ?
Aki meg úgy öltözik fel, hogy van mit bámulni, hát ne csodálkozzon, ő vette fel.. főleg ha tudja hogy tömegközlekedni fog vagy valami akkor meg gondolkodhatott volna előre, de sok mai lány tényleg direkt öltözik kirívóan..
20/L
Azt se kell szegyellni ha megnezitek, nekunk se, ha olyan felsoben vagyunk. Tudjuk jol h nezitek olyankor :D
Alszenteskedik aki eloadja, hogy nem.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!