Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak, ti nem szoktáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, ti nem szoktátok kicsit elszégyellni magatokat, amikor nagyon látványosan megbámuljátok egy nő melleit a kivágott nyakú vagy feszülős felsőben?

Figyelt kérdés

2018. máj. 23. 15:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
30%

Én nem szoktam bámúlni, mert szerintem is gusztustalan dolog de ha kivágott pólóban vagytok akkor ne csodálkozzatok rajta...

és az olyan pólók direkt azért vannak, ez a divat szóval szerintem a társadalommal van a gond :/

16F

2018. júl. 27. 17:02
 22/25 anonim ***** válasza:
Dehogy! Örüljön neki, hogy nézem!
2019. jan. 9. 13:56
 23/25 anonim ***** válasza:

Én teljesen átlagos vagyok, mégsem vagyok kibékülve magammal.... viszont meg lehet úgy is oldani ezt az egészet, hogy ne látsszon belőlem semmi olyasmi amit bánulnának... nyáron tökéletesen barnulok, szép a bőröm is, de fel tudok úgy öltözni, hogy ne bámuljanak :) lehet nem mai divatú ruhákkal, dehát valamit valamiért, nem ?

Aki meg úgy öltözik fel, hogy van mit bámulni, hát ne csodálkozzon, ő vette fel.. főleg ha tudja hogy tömegközlekedni fog vagy valami akkor meg gondolkodhatott volna előre, de sok mai lány tényleg direkt öltözik kirívóan..

20/L

2019. jan. 9. 14:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez már tavaly is ostoba kérdés volt!
2019. ápr. 4. 22:35
 25/25 anonim ***** válasza:

Azt se kell szegyellni ha megnezitek, nekunk se, ha olyan felsoben vagyunk. Tudjuk jol h nezitek olyankor :D

Alszenteskedik aki eloadja, hogy nem.

23/L

2019. ápr. 5. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!