Ha megláttok az utcán egy szép nőt mit csináltok? Megbámuljátok? Odafütyültök neki? Szemeztek vele?
Megnézem, akár hosszabban, igen, főleg, ha jó a melle.
A nemem, korom és a hosszútávú párkapcsolat egészen más lapra tartozik, ez merő esztétika iránti tisztelet.
S nekem nem a jó smink a szép, ahhoz azért megfelelő arcvonások vagy alak kell. Bár simán értékelhető valakinek a smink iránti tehetsége, ízlése, az öltözködése. Az is hozzájárul a szépséghez, semmi baj nincs azzal, ha tetszik nekünk (nekem az extrém arcfestés jön be inkább, főleg az ilyen koponyás stílus, de azt nem látunk akárhol :D).
Én ugyan nő vagyok, de nem vak a szépségre (és a szépség nemtől független).
Ha látok egy szép nőt, jóképű, jó kiállású férfit, megnézem, igen. Ha különösen szimpatikus és tetszik a kisugárzása, szemezek vele.
De a füttyögés nem az én stílusom, már csak azért sem, mert nő vagyok.
Leütöm egy féltéglával, behúzkodom egy nyirkos sikátorba a kuka mögé és fajtalankodásba kezdek azzal a szép testével.
Dolgom végeztével betakarom egy Blikkel meg ne fázzon, vagy ki ne hűljön, hátha más is használná.
A fütyülés nem az én stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!