Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbámuljátok az utcán a nagy korkülönbségű párokat, amikor csókolóznak, kézen fogva sétálnak?
Figyelt kérdés
Olyasmikre gondoltam, amikor egy huszonéves fiú együtt van egy negyvenes nővel, vagy példáup egy ötvenes pasi egy 19 éves lánnyal.2016. dec. 16. 19:00
1/8 anonim válasza:
Mi az isten ez a sok kerdes a 19 eves lany - 50-es hapek parositassal? Meg nem bamulnam, bar mar nem egyszer kaptam halovany rohogogorcsot, amikor a nagypapanak vagy edesapanak hitt uriember hirtelen csokolgatni kezdte az addig unokanak hitt uj jatekat.
2/8 anonim válasza:
Utcán nem nézek annyira szét,mert ink csőlátásom van és úgy megyek dolgomra,nyáron strandon szoktam látni ilyeneket :))
3/8 anonim válasza:
Nem, mivel a szüleim megtanították, hogy illetlenség másokat bámulni. És egyébként sem érdekel más magánélete.
7/8 anonim válasza:
Nem: örülök neki, hogy ilyen is van.
8/8 anonim válasza:
Csak egykorú párokat látok. Ha 19 éves lányt látnék 50-es férfival azt gondolnám,hogy milyen aranyos,hogy időt tölt a nagypapájával.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!