Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti nem szoktátok kicsit elszégyellni magatokat, amikor nagyon látványosan megbámuljátok egy nő melleit a kivágott nyakú vagy feszülős felsőben?
Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 15:16
12/25 anonim válasza:
Öhöm-böhöm. Picit olvasgassál szocio-biológiát! Az EMBER, nem csak a férfiak úgy vannak kalibrálva, hogy ösztönösen odanéz ha egy csupasz bőrfelületet lát a periférián. Mindenki, mert az ember szociális lény és egy beégetett reflexből keressük a többi egyedet. Szerinted nem látszik nálatok nőknél, hogy hova is néztek egy izmos férfinál atlétában? Nem 1-2 nőnél, szinte mindnél. Mint ahogy a férfiak és a nők között is van aki diszkréten teszi és van aki kevésbé. Mellesleg amit mondtam, külön mókásnak tartom mikor egy lánynak jojózik a szeme egy másik lány dekoltázsa miatt. Az tényleg nagyon nehéz, hogy rögtön az első pillanatnál akaratlanul történne ez meg, de miután a dekódolás megtörténik, már könnyebb megállni. De az alap reflexet nem sokan tudják felülírni. Ritka gyenge próbálkozás volt 10-es. Mellesleg szerintem nem vagy egy kis darab, szóval azért is hordtál olyat, mert szégyellted alapból a tested. Pont az ilyen nők szeretik amúgy kitenni, mert balga módon azt hiszi sok, hogy ez az egyetlen fegyvere a csatatéren. Én nekem van tisztességesen mellizmom. Ha felvennék egy kivágásos trikót és odanéznél, akkor perelhetnélek? Nekem is melegem van amúgy és soha nem hordok trikót. Kicsit el kéne gondolkozni.
13/25 anonim válasza:
Kedves 12.es csak a velemenyemet irtam le te pedig elkezdesz itt leszolbi hogy ilyen olyan nagy darab vagyok es azert hordtam, valoszinu hogy ismersz es lattal is hogy hogy nezek ki:) gyenge probalkozas de koszonjuk a reszvetelt
14/25 anonim válasza:
Én is leírtam a véleményem és írtam, hogy "szerintem" és az okát is. Előtte pedig konkrét viselkedéstani tényeket írtam, amit persze inkább ignorálsz, mert ugye a tények makacs dolgok. Ez bizony a harmat gyenge
15/25 anonim válasza:
#14es, amit irtal nem ignoraltam, mivel elotte irtam le dolgokat es te azutan irtad le, te kotottel belem. A tenyeidre semmit se irtam az en harmat gyenge probalkozasommal👌
17/25 Scav válasza:
Oda nézek, ahová akarok. Törvény nem tiltja a bámészkodást. Másrészt ha nem akarom, hogy valamimet lássák, akkor azt eltakarom. Ennyi.
18/25 anonim válasza:
Nem, mivel nem szoktam nagyon látványosan megbámulni egy nő melleit a kivágott nyakú vagy feszülős felsőben. Mivel nem ez izgat egy nőn, hanem más. De amúgy, miért is vesz fel kivágott nyakú felsőt egy nő? Nem lehet, hogy nem kéne esetleg? A következő kérdés az lesz, hogy meztelenül mentem ki az utcára, miért néztek meg a férfiak?
19/25 anonim válasza:
Nem igazan es ami szép azt megnézem!
20/25 anonim válasza:
Eljön majd az idő, amikor összeteszed a két kezedet ha valaki még megbámul, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!