Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak, ti nem szoktáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, ti nem szoktátok kicsit elszégyellni magatokat, amikor nagyon látványosan megbámuljátok egy nő melleit a kivágott nyakú vagy feszülős felsőben?

Figyelt kérdés

2018. máj. 23. 15:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Egeszseges* bocsi a hibakert
2018. jún. 21. 18:55
 12/25 anonim ***** válasza:
58%
Öhöm-böhöm. Picit olvasgassál szocio-biológiát! Az EMBER, nem csak a férfiak úgy vannak kalibrálva, hogy ösztönösen odanéz ha egy csupasz bőrfelületet lát a periférián. Mindenki, mert az ember szociális lény és egy beégetett reflexből keressük a többi egyedet. Szerinted nem látszik nálatok nőknél, hogy hova is néztek egy izmos férfinál atlétában? Nem 1-2 nőnél, szinte mindnél. Mint ahogy a férfiak és a nők között is van aki diszkréten teszi és van aki kevésbé. Mellesleg amit mondtam, külön mókásnak tartom mikor egy lánynak jojózik a szeme egy másik lány dekoltázsa miatt. Az tényleg nagyon nehéz, hogy rögtön az első pillanatnál akaratlanul történne ez meg, de miután a dekódolás megtörténik, már könnyebb megállni. De az alap reflexet nem sokan tudják felülírni. Ritka gyenge próbálkozás volt 10-es. Mellesleg szerintem nem vagy egy kis darab, szóval azért is hordtál olyat, mert szégyellted alapból a tested. Pont az ilyen nők szeretik amúgy kitenni, mert balga módon azt hiszi sok, hogy ez az egyetlen fegyvere a csatatéren. Én nekem van tisztességesen mellizmom. Ha felvennék egy kivágásos trikót és odanéznél, akkor perelhetnélek? Nekem is melegem van amúgy és soha nem hordok trikót. Kicsit el kéne gondolkozni.
2018. jún. 21. 19:18
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 12.es csak a velemenyemet irtam le te pedig elkezdesz itt leszolbi hogy ilyen olyan nagy darab vagyok es azert hordtam, valoszinu hogy ismersz es lattal is hogy hogy nezek ki:) gyenge probalkozas de koszonjuk a reszvetelt
2018. jún. 21. 20:58
 14/25 anonim ***** válasza:
Én is leírtam a véleményem és írtam, hogy "szerintem" és az okát is. Előtte pedig konkrét viselkedéstani tényeket írtam, amit persze inkább ignorálsz, mert ugye a tények makacs dolgok. Ez bizony a harmat gyenge
2018. jún. 22. 07:02
 15/25 anonim ***** válasza:
#14es, amit irtal nem ignoraltam, mivel elotte irtam le dolgokat es te azutan irtad le, te kotottel belem. A tenyeidre semmit se irtam az en harmat gyenge probalkozasommal👌
2018. jún. 22. 10:58
 16/25 anonim ***** válasza:
83%
Azért tette ki nem?
2018. jún. 22. 12:00
 17/25 Scav ***** válasza:
53%
Oda nézek, ahová akarok. Törvény nem tiltja a bámészkodást. Másrészt ha nem akarom, hogy valamimet lássák, akkor azt eltakarom. Ennyi.
2018. jún. 26. 08:06
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem, mivel nem szoktam nagyon látványosan megbámulni egy nő melleit a kivágott nyakú vagy feszülős felsőben. Mivel nem ez izgat egy nőn, hanem más. De amúgy, miért is vesz fel kivágott nyakú felsőt egy nő? Nem lehet, hogy nem kéne esetleg? A következő kérdés az lesz, hogy meztelenül mentem ki az utcára, miért néztek meg a férfiak?
2018. júl. 27. 14:59
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem igazan es ami szép azt megnézem!
2018. júl. 27. 15:00
 20/25 anonim ***** válasza:
83%
Eljön majd az idő, amikor összeteszed a két kezedet ha valaki még megbámul, ne aggódj.
2018. júl. 27. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!