Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti megbámuljátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti megbámuljátok az utcán a csinos nőket, ha van barátnőtök?

Figyelt kérdés

Miért éreztek késztetést a nők nézésére, ha van párotok? Csak akkor van ez, ha nem tartjátok őt elég jónak, szépnek? Ha szerelmesek vagytok, akkor sem változik ez?

Ilyenkor szexuális gondolataitok is támadnak a bámulásotok tárgyával kapcsolatban?

Ha feleltek, életkort is írjatok, légyszi!

2017. júl. 18. 09:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

én akkor sem bámulok/nézek meg senkit ha nincs senkim

általában el vagyok a gondolataimban vagy alszok, olvasok, tanulok, játszok, beszélgetek, telefonozok...

24F

2017. júl. 18. 09:49
 2/21 anonim ***** válasza:
47%
Amig szerelmes vagyok es velem van es nagyon tetszik akkor kebesbe. De igy 7 ev utan le se birom venni a szemeim a lebarnult labu rovidnacis cicakrol. Teljesen vegem van... kivanok egy ilyen csajt...
2017. júl. 18. 09:49
 3/21 anonim ***** válasza:
48%
Még házasság esetén nem fogadunk vakságot!
2017. júl. 18. 10:16
 4/21 anonim ***** válasza:
73%

Ha szerelmes vagyok is megnézek másokat és a legtöbbször meg is fogalmazódik bennem, hogy "de megdugnám".

Amúgy független a barátnőm kinézetétől, hogy mennyire nézem meg a többi csajt.

22F

2017. júl. 18. 10:18
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
én nem tudom megállni. Ez szerintem belénk van kódolva, mint ahogy a lányok is szívesen megbámulnak jó pasikat. Nincs ezzel baj, nem tudom miért kellene féltékenykedni.
2017. júl. 18. 10:34
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Csak szexualis gondolataim vannak olyankor. Nem azert mert a csajom nem eleg jo (kulonben nem lenne a csajom), hanem azert mert az a csaj IS jo.

De ez nem feltetlen jelenti hogy meg is du..gom mindet. Ertem?

40f

2017. júl. 18. 10:35
 7/21 anonim ***** válasza:
35%

Ha nagyon szép az aktualis bnőm,akkor nem nezek meg mást

Igaz átlag alatti nővel szóba se allok-)

2017. júl. 18. 10:41
 8/21 anonim ***** válasza:
77%

Szerelem esetén és dogos barátno mellett is megnézem a noket. És igen, azért nézem meg oket, mert sexuaálisnak, szépnek és izgatonak találom oket. És azt is mondom magamban, hogy "hú de megdugnám", de utána itt le is telik a dolog. Ez a mondat inkább csak azt fejezi ki, hogy valaki sexi. De még soha nem csaltam meg és még csak meg se fordult a fejemben ilyet tenni. Abban kimerul az egész, hogy megnézem a noket. Más dolog a fantázia, és más dolog cselekedni. (remélem az oszinte válaszomért nem fog senki lepontozni)

26F

2017. júl. 18. 10:44
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig megnézem ( nem bámulom) a szép csajokat( aki nekem szép) és általában valamilyen szexuális gondolat is társul hozzá. Ez független attól, hogy van- párom, szerelmes vagyok- e. Egyszerűen lenyűgöz egy szép nő, imádom! 44/f.
2017. júl. 18. 10:44
 10/21 anonim ***** válasza:
38%
Azért van a szemünk, hogy nézzünk vele. Bonyolult, igaz? 😊
2017. júl. 18. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!