Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti megbámuljátok az utcán a csinos nőket, ha van barátnőtök?
Miért éreztek késztetést a nők nézésére, ha van párotok? Csak akkor van ez, ha nem tartjátok őt elég jónak, szépnek? Ha szerelmesek vagytok, akkor sem változik ez?
Ilyenkor szexuális gondolataitok is támadnak a bámulásotok tárgyával kapcsolatban?
Ha feleltek, életkort is írjatok, légyszi!
én akkor sem bámulok/nézek meg senkit ha nincs senkim
általában el vagyok a gondolataimban vagy alszok, olvasok, tanulok, játszok, beszélgetek, telefonozok...
24F
Ha szerelmes vagyok is megnézek másokat és a legtöbbször meg is fogalmazódik bennem, hogy "de megdugnám".
Amúgy független a barátnőm kinézetétől, hogy mennyire nézem meg a többi csajt.
22F
Persze. Csak szexualis gondolataim vannak olyankor. Nem azert mert a csajom nem eleg jo (kulonben nem lenne a csajom), hanem azert mert az a csaj IS jo.
De ez nem feltetlen jelenti hogy meg is du..gom mindet. Ertem?
40f
Ha nagyon szép az aktualis bnőm,akkor nem nezek meg mást
Igaz átlag alatti nővel szóba se allok-)
Szerelem esetén és dogos barátno mellett is megnézem a noket. És igen, azért nézem meg oket, mert sexuaálisnak, szépnek és izgatonak találom oket. És azt is mondom magamban, hogy "hú de megdugnám", de utána itt le is telik a dolog. Ez a mondat inkább csak azt fejezi ki, hogy valaki sexi. De még soha nem csaltam meg és még csak meg se fordult a fejemben ilyet tenni. Abban kimerul az egész, hogy megnézem a noket. Más dolog a fantázia, és más dolog cselekedni. (remélem az oszinte válaszomért nem fog senki lepontozni)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!