Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti megbámuljátok az utcán a csinos nőket, ha van
barátnőtök?
Figyelt kérdés
Miért éreztek késztetést a nők nézésére, ha van párotok? Csak akkor van ez, ha nem tartjátok őt elég jónak, szépnek? Ha szerelmesek vagytok, akkor sem változik ez?
Ilyenkor szexuális gondolataitok is támadnak a bámulásotok tárgyával kapcsolatban?
Álszentség lenne azt mondani, hogy nemnéz meg az ember másokat attól, hogy van valakilye. Igaz én nő vagyok, de én is megnézek egy helyes pasit, de ennél többet nem jelent nekem, mert a páromat szeretem.:)
2017. júl. 18. 12:35
12/21 pptomi válasza:
Megnézem. Nem érzek késztetést, simán csak ösztönös. Ha bambulok és nem veszem észre, akkor van úgy, hogy a feleségem hívja fel rá a figyelmem. Szexuális gondolataim nem minden esetben szoktak lenni, csak elkönyvelem magamban jó nőnek, vagy szexinek. 39f
2017. júl. 18. 12:52
13/21 Tompadúr válasza:
Na ha hiszitek ha nem én éppen egy pillantást vetek a lány intimebb tájaira, mert engem a legjobban az arca és azon belül a tekintete/szeme fog meg. Tegnap amikor buszra szálltam olyan szempárba botlottam, hogy hiába hátul volt hely, előre furakodtam és amikor lehetett odapillantottam. Ilyen nagyon ritka szép szemek esetében igen elkezdek kalandozni, de nem úgy ahogy hiszitek. Első ábrándom ilyenkor, hogy milyen jó lenne nyugodt környezetben hosszan csókolózni azzal a lánnyal. Erre nagyon érzékeny vagyok. Mármint a meseszép szemekre. Imádom, el tudok veszni bennük.
26/F
2017. júl. 18. 13:03
14/21 anonim válasza:
Igen, megnézem. Késztetés, akkor van, ha szépek a lábai, a bőre, a húsa tetszik, ahogy lötyög a popsi-húsa.
A másik eset a camel-toe, azt meg kell nézni! Azért öltözik úgy, olyankor erekcióm van, és egy kis előváladék termelődik a makk-udvarom körül.
36F
2017. júl. 18. 13:09
15/21 anonim válasza:
Az érzelmek, a döntés és a fizikai vonzalom külön dolgok. Attól még hogy én szerelmes vagyok és eldöntöm, hogy monogám leszek mert nem vagyok gerinctelen, hogy félrelépjek attól még a fizikai vonzalom nyilván jön a vonzó nők irányába, ergo megnézem őket attól független hogy néz ki a párom. 27/F
2017. júl. 18. 13:20
16/21 anonim válasza:
Figyelj kedves kerdezo.. Szerencsemre a baratnom egyben a legjobb baratom, igy hiszed vagy sem egyutt szoktunk nezni a csajokat, es mindig megbeszeljuk h milyen az adott csaj segge/melle.. A baratnom bizik bennem es tudja hogy a vilagert nem csalnam meg, ezert nem zavarjak az ilyen dolgok..:) Engem sem erdekel ha a baratnom nagyon nez egy fiut, amig nem csal meg felolem baratok is lehetnek..;)
2017. júl. 18. 13:43
17/21 anonim válasza:
Ez ösztön szintjén megy szerintem, baratnom sokszor mondja megbamulok masokat pedig neha eszre se veszem
2017. júl. 18. 14:01
18/21 anonim válasza:
Én simán megnézem, de ésszel, nem feltűnően. Van is a mondás, hűséget fogadtam, nem vakságot.
Nyilván barátnőm az első, nem fordulok hátra valakit stírölni, de nyilván megakad az ember szeme no :)
2017. júl. 18. 15:56
19/21 anonim válasza:
Én megszoktam és általában oda is megyek és dumálok velük ha úgy van persze a barátnőm is tud erről és nem zavarja mert egy prosti és engem se zavar hogy másokkal dug
2017. júl. 19. 08:58
20/21 anonim válasza:
Egy szép és izgató nőt persze, hogy megnéz az ember, főleg így nyáron. Én akkor is, ha épp mellettem van a barátnőm, nyilván nem nyálam csorgatva bámulom, de megnézem a szexi lányokat:) 26f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!