Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogy oldjátok meg, hogy ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy oldjátok meg, hogy ha a férfi csak pár másodperccel előbb megy el?

Figyelt kérdés
Rendszeresen előfordul, hogy ő éppen csak egy picivel megy el előbb, mint én. Viszont ez pont elég ahhoz, hogy mivel kiveszi, nekem pont nem sikerül. Bennem elmenni nem akar, ez nem opció. Mit tudok csinálni?
2018. máj. 20. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
A csiklót kell ezerrel izgatni.Én úgy szoktam,amúgy sincs magától az aktustól orgazmusom.
2018. máj. 20. 10:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Az elsőnél még jólesik, de utána már kellemetlen sajnos.
2018. máj. 20. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszer volt a 4 év alatt, hogy feszült voltam, és nem állt fel a farkam a második menetben. Addig nyaltam ameddig el nem élvezett.
2018. máj. 20. 11:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nem szeretném, hogy kézzel-szájjal fejezze be. Jó érzés az is, de nem ugyan az. Egyébként most pl. Az lett volna a 3., hogy én elmegyek...de azért jó lett volna, ha nem szakad meg pont előtte. Nem hibáztatom, ígx is nagyon odaadó. Inkább csak valami módszer lenne jó, amivel ezt meg tudom oldani.
2018. máj. 20. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
É
2018. máj. 20. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Ismerős, nekem is van néha ilyen (29F).

Elmondom, nekem miért van, és hogyan győztem le:

- Engem annyira felizgat a tudat, hogy épp elélvez a barátnőm alattam, hogy egyszerűen kisüt, ha nem hagyom alább.

- A fiú kicsit "hátrább kell maradjon", vagyis van az, hogy a lány igényelné, hogy gyorsabbra kapcsoljon a fiú, de nem kell mindenben szót fogadni, picivel lehet "húzni", attól is elmész (ha amúgy jól csinálja) csak kicsit később.

- Kell találni egy olyan pózt, ami téged jobban izgat, jobban segít az orgazmus fele, neki meg könnyebben tartható a mag (nekünk például egy ilyesmi a több közül, amikor a hátán fekszik a lány, a dereka alatt párna, én meg nem fekszem rajta, hanem függőleges vagyok, és a hüvelyének az elülső falát izgatja főleg, ahogy csinálom neki, picit nekifeszül, így nekem nagyon jó, de könnyebb benntartani a magot, mert valahogy úgy nyomódik a fakramban a vezeték) Mindenkinek más a megfelelő erre.

- Ha a fiú van alul, könnyebb kitartani.

- Ha a fiú irányít inkább, akkor is könnyebb kitartani.

- Megfelelő mennyiségű előjáték. A túl kevés se jó, de akár még a túl sok is hamarabb kiütheti a dugót.

- A faroktő és a végbélnyílás között van egy pont, el kell találni, rá kell érezni, ki kell tapasztalni, amit ha megnyomsz, mintha visszaszívódna a férfi orgazmus néhány egységet, és időt nyer a pasi.

Persze valamennyire személyfüggő, de azért szerintem sok emberre érvényes, amiket írtam.

2018. máj. 20. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!