Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nők! Ti igénylitek, hogy szex közben a kiválasztott fiunak, férfinak szimbolikusan alárendelődjetek? Vagy hogy a ferfi behodoltasson, alárendeljen titeket?
Nem.
Tök gáz, ha megmondják az ágyban, hogy mit csináljak, nem tudok így kibontakozni. És ez a másik félnek sem jó.
Fordítva tapasztalom, a férfiak imádják, ha átveszem az irányítást és érzik, hogy valaki kívánja őket.
Nem.
Azt szeretem, ha határozott, magabiztos, de alárendelődni, behódolni nem.
Határozottan nem. Ne alazzon már meg egy férfi szex közben hogy maga alá akar rendelni mit valamai alávetett senkit
Azért mert ő a férfi miért kene neki dominansnak lenni
Nem vagyok az alávetett szolgája hogy ezt tegye szex közben
Én igen,
És nem hinném h azt jelenti hogy a Férfi szolgálja lennék.. csak nekem jobban bejön ha egy Férfi dominál és ösztönből cselekszik.
Nekem nem jön be ha egy férfi felettem akar dominálni
Megalázónak tartom semmi izgato nincs benne számomra csak a férfinak jó
Csak azért mert nő vagyok és ezért akar le dominálni ez undorito
Férfi max a wc-én dominálhatja le saját magát máshol nem
Nem egy kis isten , egy úr aki uralkodhat egy nőn
Nem azért vagyok nő hogy egy férfi alárendeltje legyek!
Nekem sem jön be.
Sokszor inkább arra a tudatra gerjedek, hogy én vagyok a lényeg és csak megengedem a koszos kis fiúkának, hogy belém rakja, megkegyelmezek neki.
Tudom, kicsit egoista, de erre gerjedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!