Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mondjam el neki, hogy megjött?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki, hogy megjött?

Figyelt kérdés
Van egy srác, volt egyszer egyejszakásunk. Nagyon jó volt, meg szimpik is lettünk egymásnak, így most jön kb 5 napra megint(külföldi). Nem tudom igazán, hogy csak szexet akar-e vagy többet is, mert eléggé úgy tűnik, hogy a személyem is érdekli, de az 5 nap alatt kb végig menstruálni fogok, így biztos nem lesz szex. Mondjam el neki? Foglalt már hoteleket meg mindent. Legalább így le is szűrhetem, hogy csak szexet akar-e :D Vagy gáz lenne ezt így megírni..?

2018. máj. 19. 14:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp szólj neki és beszéljétek meg. Inkább tisztázd, minthogy ott derüljön ki, és kiakadjon, hogy miért nem szóltál.
2018. máj. 19. 15:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, meg a privátban válaszolóknak is, szólni fogok neki :)
2018. máj. 19. 15:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha van eszed, szólsz neki.

Ne akkor derüljön ki, mikor már mászna rád...

Nem kell telibe belenyomni az arcába, hogy figyelj, öreg, menstruálok.

Csak ejtsd el neki, hogy ne számítson semmi extrára tőled.

2018. máj. 19. 15:43
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

illik jelezni

Majd írd meg h mit reagált

Hirtelen sürgős elfoglaltsága támadt e vagy sem

2018. máj. 19. 15:56
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 Alapból úgy fogom írni, hogy “um..I guess you should cancel your trip then😕”, így én ebből nem jöhetek ki rosszul. De megírom, hogy mit ír :D
2018. máj. 19. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok 😂😂👌
2018. máj. 19. 16:22
 7/10 anonim ***** válasza:

5:

Szerintem ez azért tulzas.Azt jelzi hogy nem is feltetelezed hogy veled szex nélkül is érdemes találkozni. Kishituseget sugároz.

2018. máj. 19. 17:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki hogy bocs ha az 5 napban kicsit ingerlékenyebb leszel de női problémád van és nem lesz szándékos!
2018. máj. 19. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet, h nem is zavarná. Pl engem sem szokott, sőt még egy kis pluszt is ad hozzá. Úgy vettem észre a lányokat ez jobban zavarja, amíg le nem vetik a gátlásaikat. Utána meg már ugyanúgy élvezik, sőt valaki még jobban is, meg a szexet is jobban kívánják, csak a gátlásaik miatt félnek bevallani...
2018. máj. 20. 04:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát amúgy nemis hiszem, hogy elmondom..olyan kellemetlen egy alig ismert embernek ilyet írni. Meg pont az jönne le belőle, mintha csak arra számítanék, hogy szex miatt jön.
2018. máj. 20. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!